Skillnaden mellan alkoholister och missbrukareAlkoholister vs Addicts

Fler och fler människor blir alkoholister och missbrukare varje dag. För det mesta kan man se att dricka är farligt när den korsar gränsen för måttlig eller socialt drickande. Alkoholister, alkoholism och missbrukare är olika termer relaterade till alkohol.

Både alkoholister och missbrukare visar nästan samma tecken. Både alkoholister och missbrukare har mer liknande egenskaper. De är båda galna för dryckerna. Den enda skillnaden är att missbrukaren vill dryckerna på en regelbunden basis och alkoholisten vill mer drycker.

Alkoholist är ett tillstånd när kroppen längtar efter mer drycker. En alkoholist personen kommer att gå att dricka när han startar. En alkoholist kommer inte att kunna kontrollera sitt drickande. Å andra sidan, kan missbruk betecknas som ett känslomässigt och fysiskt beroende av alkohol. En missbrukare är en person vars kropp har förlorat förmågan att tolerera alkohol. En missbrukare känner att han eller hon behöver alkohol på en regelbunden basis.

Några av de tecken som är märkt med missbrukare inkluderar; non-stop alkohol använda även om man kommer över upprepade psykiska, fysiska eller interpersonella problem, oförmåga att begränsa drycker och fysisk sjukdom gång dricka stoppas.

Vid alkoholister, de längta efter mer alkohol. De vill ha mer och mer pinnar för att få en känsla av att de har druckit. Om en alkoholist slutar att dricka plötsligt kan han komma över illamående, svettningar, frossa och ångest. En progressiv försvagande tillstånd, alkoholister förlorar sin kontroll över drycker, Det är alkoholen som styr dem snarare än de kontrollerar dryckerna.

Sammanfattning1. Både alkoholister och missbrukare har mer liknande egenskaper. De är båda galna för dryckerna.

2. Alkohol är ett tillstånd när kroppen längtar efter mer drycker. En progressiv försvagande tillstånd, alkoholister förlorar sin kontroll över drycker, Det är alkoholen som styr dem snarare än de styra dryckerna.

3. missbruk kan betecknas som ett känslomässigt och fysiskt beroende av alkohol. En missbrukare är en person vars kropp har förlorat förmågan att tolerera alkohol. En missbrukare känner att han eller hon behöver alkohol på en regelbunden basis.

4. I ett alkohol person, är det alkoholen som styr dem snarare än de kontrollerande dryckerna.