Skillnaden mellan Fertile och ägglossningFertil vs Ägglossning

I begreppen reproduktion, män och kvinnor ska kunna förstå vissa begrepp. För unga studenter sexualupplysning ingår de för noggrann förklaring genom lekman 's villkor först för dem att till fullo förstå dessa begrepp. Begreppen reproduktion är viktiga. I detta koncept, att många barn som går förlorade försöker experimentera och lära av sina vänner. resultaten av detta experiment leder till oönskade och tidiga graviditeter, aborter, och splittrade familjer.

Det samhälle vi lever i måste utvärderas noga med det växande antalet av dessa incidenter. Detta måste stoppas och ändringar måste göras. Två av de begrepp inom reproduktion som måste läras väl är ägglossning och är fertil. Även tänka på de två orden få oss att tro att det inte finns några skillnader, ska vi undersöka om det finns en skillnad mellan de två orden.

'Bördig' eller att vara fertil finns ord som hänvisar till en period i en kvinnas 's menstruationscykeln som föregår ägglossningen dagar. I fertila dagar, kan kvinnor ha sex med sina män, men chanserna för befruktning är lägre jämfört med de dagar ägglossning. ägglossning, å andra sidan, är en process där äggceller mognar och produceras från äggstocken. i en kvinna 's menstruationscykeln är ägglossning dagar sägs vara de bästa dagarna att ha sex för äggen är fullt mogna. Således finns det en större chans att befruktning eller enande av spermier och ägget.

Hur gör kvinnor vet att de är fertila? Först de beräknar sin menstruations kalender om de är korrekta eller oregelbundet menstruation. Enligt forskning, kvinnor ägglossning 14 dagar före menstruationen börjar. Då kvinnor sägs vara fertila efter deras menstruation under minst två veckor som sedan kommer att pågå i ytterligare två till tre dagar efteråt. Det är cykeln i sin enklaste form och förklaringar.Vissa kvinnor kan inte avgöra om de är fertila eller ägglossning. Vissa är inte ens säker. Så det bästa råd för dem att göra är att köpa ägglossning kit för att avgöra om de har ägglossning eller inte. Detta är för dem som planerar att skaffa barn så snart som möjligt. För vissa som kan göra bestämningen, kvinnor hänvisar till sin menstruations kalender och samstämmigheten i livmoderhalsen som kommer ut ur deras reproduktiva organ. Livmoderhalsen metod kan hjälpa kvinnan att berätta om hon har ägglossning eller inte.

Sammanfattning:

'Bördig' är en period under vilken en kvinna kan vara gravid, men inte så mycket jämfört med ägglossning som är den bästa tiden för en kvinna att bli gravid.
Att vara fertil, ägg är inte så mogen jämfört med ägglossning där äggen är mogna och som produceras från äggstocken.