Skillnaden mellan Scratch och ItchScratch vs Itch

Även om klåda är en utbredd mänsklig börda, forskare fortfarande kan 't helt stödja bevis på ursprunget till en klåda eller den exakta mekanismen där en person uppfattar en klåda och anledningen repor kan ge snabb lindring för en kliar. Vad flesta människor vet är att ett antal kemikalier som produceras av människokroppen kan orsaka en kliande känsla. den mest signficant kemikalien är histamin. allmänheten är också medveten om att även om smärta och klåda förnimmelser uppstår med flera nervfibrer, bör dessa ha nätverk mellan dem. en klåda är ett varningstecken som kan tyda på en nära förestående gränslös rad problem från en enkel till allvarlig sjukdom. Om en person har ihållande klåda, måste han omedelbart vidta åtgärder för det.

Början av en repa kan klåda vara begränsad eller generaliserat till en enda eller flera särskilda områden. Om klåda episoden är lokaliserad och kommer med ett utslag, då den primära gärningsmannen att undersöka ett antal av vissa sjukdomar. Vanliga insektsangrepp, särskilt biter kommer från en mygga, vanligen behöver en steroid kräm eller kall kompress för att lindra klådan. Repa kommer att förvärra situationen. Det kommer att utlösa kroppen att förhöja kliande känsla som orsakar behovet av repor också öka. Spider biter kan vara ursprunget till en sår och blåsor förutom klåda och kan behöva en aktuell antibiotika. Infektioner orsakade av en svampangrepp kan säkert orsaka en kliande utslag. Detta utslag kan förekomma i den varma, fuktiga och mörka delar av kroppen, såsom armhålor, fötter eller ljumske. Lindra klådan genom att skrapa predisponerar dessa områden att ha en paus i huden och kan orsaka ytterligare infektion uppstår på kroppen. Over-the-counter läkemedel som fungicida salvor, pulver och krämer är den primära behandlingen trots ihållande sjukdomar kan kräva orala läkemedelsordinationer.

Hudallergier kan ha en blistery och rödaktig egenskapen att vid vissa tider har en intensiv kliande känsla på grund av kontakt dermatit eller direkta exponering för ett allergen. Täta syndarna är tunga metallinnehållet i smycken, schampo, flytande tvättmedel, gift ek och Poison Ivy. Klådan kan inte lindras genom att skrapa för överkänslighetsreaktioner av kroppen. Villkoret kräver medverkan av steroid krämer. Flera forskningsstudier visar hur en repa kan lindra klåda. Det är mycket viktigt att förstå mekanismen av lättnad under en kliande episod så att allmänheten kan utveckla mer effektiva metoder för IT-management. Det upptäcktes att den del av hjärnan i samband med känslomässig reaktion blir radikalt minskat under en skrapa episod. Därför repor sägs vara njutbart. Kanske skrapa det drabbade området skulle kunna hindra de känslomässiga beståndsdelar i en kliar och producerar lättnad. Den minskade hjärnaktivitet sker i den främre delen av hjärnbarken. Med eller utan ett utslag, klåda som har spridit sig över hela kroppen kan ibland indikera en mer komplicerad sjukdom.

Sammanfattning:

1. Även om klåda är en utbredd mänsklig börda, forskare fortfarande kan 't helt stödja bevis på ursprunget till en klåda eller den exakta mekanismen där en person uppfattar en klåda och anledningen repor kan ge snabb lindring för en klåda.2. En klåda är ett varningstecken som kan tyda på en nära förestående gränslös rad problem från en enkel till allvarlig sjukdom.

3. Med början från en repa, kan klåda begränsas eller generaliseras till en enda eller flera särskilda områden.

4. Skrapa området kommer att göra tillståndet värre. Det kommer att utlösa kroppen att förhöja kliande känsla som orsakar behovet för avkänning också öka.

5. Lindra klådan genom att skrapa predisponerar dessa områden att ha en paus i huden och kan orsaka ytterligare infektion uppstår på kroppen.