Skillnaden mellan vit och genomskinlig SpermVit vs Clear Sperm

Människor både män och kvinnor är fascinerade med deras reproduktiva system. En av de fascinations är på naturen hos spermierna. Många förväxlar spermierna att vara densamma som sperma. Det är därför efter utlösning, folk ibland hänvisa till utlösning vätskan som själva sperma när det i själva verket är sperma. Sperman är den organiska vätska som innehåller spermier och andra vätskor som vatten och socker.

Att omedvetna om detta faktum, kommer många får förväxlas med skillnaden mellan spermier 's klarhet. Jo, sperma borde' t ifrågasättas för sin klarhet eftersom den normala blotta ögat är inte ens kan se dessa mikroskopiska könsceller. Snarare är sperma som måste vara korrekt urskiljas för sitt utseende. Således, när man pratar om vitt och klar spermier de nästan alltid hänför sig till vita och tydliga spermakvalitet.

Rensa sperma (sperma) brukar ses som en försats vätska eller pre-cum. Det är den vätska som kommer att få ut av manliga könsorgan 's urin meatus före klimax i sex eller under förspelet. Vit spermier är vanligtvis spermakvalitet sett i själva utlösning vätskan. Trots tydliga spermier kan också ses i själva ejakulerat sperma. Även om det 'är inga konkreta bevis ännu till varför kvaliteten på spermier eller sperma varierar, är det troligt att klart spermier uppstår när man får utlösning eller onanerar regelbundet ofta. Detta kommer att leda till den ejakulerade fluiden är tydligare eftersom det finns mindre spermier. Kvaliteten spermier i detta fall är tunn, fluidic ändå klibbig.

Vit sperma (sperma) är utlösning vätskan vanligtvis ses bland män som sällan har sex eller som don 't onanera regelbundet. Detta kommer att leda till tjockare, grumligare och en mer trögflytande spermakvalitet. Självklart kommer det att finnas mer sperma i denna vätska jämfört till tydligare spermier.

När det gäller löptiden för sperma eller sperma är det också troligt att de som just klivit in i puberteten skede kommer att ha en mycket tydligare spermiekvalitet jämfört med äldre män. Det beror på att yngre män fortfarande börjar producera spermier. Äldre män producerar ofta tjockare, rikare och vitare (mindre klar) spermier på grund av koncentrationen av flera miljoner spermier i sädesvätskan.Därför, om en skulle behandla tydligheten i spermier för att vara samma som tydligheten i sperman sedan:

1. Rensa sperma (sperma) har mindre total spermie jämfört med vit sperma.

2. Rensa spermier brukar ses bland yngre män i deras tidiga pubertetsstadium medan vita sperma ses bland äldre och mognare män.