Skillnaden mellan Graviditet och PeriodGraviditet? vs tid

Graviditet och tid är stadier som en normal kvinna möter. Det betyder att hon har friska äggstockar att kunna uppleva dessa två underverk. Dessa är de egenskaper som skiljer kvinnor bortsett från män. Och det är dessa egenskaper som verkligen gör kvinnor en kvinna. Frånvaro av den andra betyder närvaro av den andra. En kvinna får sin tid en eller två gånger i månaden för att berätta hennes kropp 's tvätten och hon' är inte gravid. Om hennes period inte kommer fram, kan det betyda en massa olika saker som abnormitet i äggstocken eller det kan innebära att hon 'är gravid. En kvinna' första någonsin stött symptom när hon 'är gravid är frånvaron av hennes menstruation . Efter graviditeten regelbunden menstruationscykel inträffar igen. Så frånvaro av den andra förekomst av den andra.

Graviditet, till att börja med, är en svår scen för en kvinna. Det 'är mycket obehagligt eftersom mamman måste lida av olika symptom som viktökning, konstant illamående, graviditetsillamående, svullen ankel, förstoppning, ryggsmärta, bröstsvullnad och en mycket svårare men normala graviditet symptom. Massor av kvinnor anser det en välsignelse och andra anser att det som en förbannelse. det varierar verkligen. även om det är en vanlig förekommande, skulle upplevelsen vara helt annorlunda det är därför åsikter varierar också. Graviditet anses som steg i en kvinna 'liv som avslutar henne . Även i denna moderna tider anser om graviditeten vad avslutar en kvinna har blivit begränsad, finns det fortfarande de som är mer än villiga att ge sina liv bara för att ge liv i denna värld. Graviditet i medicinska termer beskrivs som bärande av en avkomma som kallas ett foster inuti livmodern. Det varar perfekt för 9 månader, mindre än det sker bara när något dåligt hände i och utanför en mor 's livmodern. 9 månader är hela den tid för ett embryo att utvecklas till ett fullskaligt barn. Graviditet uppstår när en spermie möter en hälsosam äggcell inuti livmodern. Befruktning sker sedan voila! Graviditet. Men det 'är inte så lätt som det låter eftersom tusentals kvinnor där ute, även om de är fertila, har svårt att bli gravid. Det är därför alternativ såsom adoption och insemination blev tillgängliga. Visste du att den yngsta kvinnan att ha burit ett barn var 5 år gammal?

Period å andra sidan kallas menstruationscykeln i medicinska termer. Det 's varje flicka' s passage för att bli en kvinna. Det 'är det första tecknet på puberteten som uppstår när en flicka träffar 8 till 12 år. Även om vissa fall har det tidigare eller senare i livet, skulle normalt vara om innan en flicka in high school. Några tecken på pubertet innebär avrundning av höfter, tillväxt av bröstet, Vaginal urladdning sker 6 månader innan en flicka 's första perioden framträdande kindbenen, den allra första perioden, och annan utveckling som orsakas av hormoner. också. Dessa är bara några av de märkbara förändringar som normalt galen flickor som är varför vissa flickor är angelägna om att komma fram till denna vändpunkt i deras liv.

SAMMANFATTNING:Både tid och graviditet är normala stegen att en kvinna ska passera i hennes liv.

Båda uppfattas som obekväma steg, dock gör en kvinna känner sig fullständigt.