Skillnaden mellan fasta och AnorexiaFasting vs Anorexia

Människor anser fastan som en levnadsstandard på grund av flera olika skäl. Det finns många former av samt fasta med en rad olika ändamål för att inleda en snabb. Borta är de tider av att sitta i en mörk och smutsig utrymmeskrävande varmt vatten och smaklös bröd. Fastan kan ha oerhört positiva mentala, andliga, känslomässiga och hälsofördelar när de utförs på rätt sätt.

Det finns nomadiska Mullret av sannolika relationer mellan anorexi och fasta. Men när en person ser närmare, är det troligt att märka att anorexi sträcker sig utanför fasta. Det finns en stark identifierad mental komponent som är ansvarig i den största delen av sjukdomen. Denna uppfattning är övertygelsen att oavsett hur minut belopp konsumeras av patienten och hur mager hon är fortfarande sätter patienten att hon är överviktiga och därför bör fortsätta följa dieten de genomför. Nämnda skillnad mellan anorexi och fasta är den största skillnaden mellan de två.

Dessutom fasta och anorexi ser ut som om de går hand i hand. Oftare än inte, händer hetsätning senare till flera dagar utan mat. Det skall väl förstås att fastan är fördelaktigt när det utförs på rätt sätt. Anorexi, å andra sidan, är mycket ohälsosamt. Det uppfattas att de flesta människor är överviktiga och kräver en allvarlig förändring av kosten. Även de flesta människor i den norra delen av Amerika har utmanande emotionella affärer med mat som orsakar oändligt lidande och smärta. En frisk, långsiktig lösning bör erbjudas till dessa typer av människor.

Det är ingen idé att ser bra när du är sjuk. En person kan vara mager och att passa på samma gång. Så tänk på tanken att du kan se ut som en ramp modell, men dina inre organ misslyckas sina syften på grund av brist av kosttillskott och näringsämnen. Du bör dricka färska fruktjuicer som ett substitut för cola-drycker; äta färsk frukt som ett alternativ till skräpmat, och upprätthålla en hälsosam livsstil snarare än att delta i en anorektisk diet. Korrekt fasta kan vara nyckeln till viktminskning som du har velat hela ditt liv.

Den grundläggande orsaken till anorexi och andra äta frågor spåras till barndomen hos patienten. Emotionella ursprung identifieras att ha en stark relation till förekomsten av anorexi i en patient. Å andra sidan, är fasta vanligen en stark övertygelse om en person att bli friskare eller på grund av sin religiösa övertygelse. Vanvård och missbruk kan leda till en brist på självförtroende, och utfallet i ångest och rädsla som kräver en resa till mat är ett dåligt val. Om en person vill hälsa, frihet, och en vältränad kropp, så du kanske vill överväga att ha hälsosamma ideal och återuppbygga din självkänsla.

Anorexi förstör vanligtvis din relation med andra. Det kommer att göra er uppmärksamma bara för dig själv och dina känslor blir en berg-och dalbana. Det kommer att utplåna även de finaste relationer du har med tiden. Du måste få din centrum för uppmärksamheten på olika saker bortsett från dig själv. Medan fasta kan förbättra din självkänsla och ditt hälsotillstånd samtidigt.Sammanfattning:

1. Fasta kan ha oerhört positiva mentala, andliga, känslomässiga och hälsofördelar när de utförs på rätt sätt. Det finns nomadiska Mullret av sannolika relationer mellan anorexi och fasta.

2. Men när en person ser närmare, är det troligt att märka att anorexi sträcker sig utanför fasta.

3. Dessutom fasta och anorexi ser ut som om de går hand i hand. Oftare än inte, händer hetsätning senare till flera dagar utan mat.

4. Du bör dricka färska fruktjuicer som ett substitut för cola-drycker,, äta färsk frukt som ett alternativ till skräpmat, och upprätthålla en hälsosam livsstil snarare än att delta i en anorektisk diet. Korrekt fasta kan vara nyckeln till viktminskning som du har velat hela ditt liv.