Skillnaden mellan Braxton Hicks-sammandragningar och Labor kontraktionBraxton Hicks-sammandragningar vs. Labor kontraktion

Graviditet har sina egna effekter på kvinnor under dess förekomst. Det handlar om de sammandragningar som en kvinna kan uthärda under graviditeten. Många kvinnor kan få fel ände av pinnen om fastställande Braxton Hicks och arbets kontraktion, som är vilken. Denna information om skillnaden mellan dessa två sammandragningar är särskilt viktig för gravida kvinnor och kvinnor som planerar att bli gravid. Detta beror på det faktum att det kommer att hjälpa dem att avgöra om omedelbar medicinsk behandling krävs för leverans av barnet eller det är bara en mindre händelse under graviditeten.

Braxton Hicks sammandragningar kan kännas redan innan den verkliga arbetsfasen. Det är troligt tecken på graviditet som beskrivs som en oregelbunden sammandragning av livmodern som är helt normalt och kan börja så tidigt som den andra trimestern, men för de flesta kvinnor är det inträffar någon gång i tredje trimestern under graviditeten. Å andra sidan, är sanna förlossningsvärkar kände i något skede av den tredje trimestern, vanligtvis i den senare fasen. Förlossningsvärkar är en uppenbar tecken på nära förestående utdrivning av barnet.

Braxton Hicks kontraktion kan uttryckas genom skärpning av buken som försvinner snabbt och kommer plötsligt. Värkarna är vanligtvis smärtfri och don 't ske med jämna mellanrum. Denna typ av kontraktion' t har en nära intervall, återupplevde genom att gå, 't ökar i intensitet allteftersom tiden går, och' t känner sig mer kraftfull än tid. Medan förlossningsvärkar beskrivs som en unik känsla för varje kvinna och kan fortfarande variera från en graviditet till en annan. Det orsakar en molande värk eller obehag i ryggen strålar ut nedre delen av magen tillsammans med tryck som ligger i bäckenet. Få kvinnor rapporterar smärta vid låren och sidor. Värkarna är starka, och de kände robust som vågor som kändes som diarré kramper.

Förlossningsvärkar inträffar var tionde minut eller mer än fem sammandragningar inom en timme. En Braxton Hicks kontraktion är bara ett obehag som är oregelbunden till sin natur. I förlossningsvärkar finns en upprepad skärpning eller ryggont och nedre delen av buken smärta medan Braxton Hicks obehag är oftast kände på övre delen av buken. För förlossningsvärkar, kan en blodiga flytningar förekomma eller utvisning av membranet som täcker livmoderhalsen, kapseln. För Braxton Hicks, finns det emellertid ingen uppenbar blödning eller några utsläpp som kommer från vagina.

För Braxton Hicks, kvinnan spelar ingen 't verkligen behöver något ingripande om det stör patienten mycket eftersom det är en normal händelse. Det kan även betyda att barnet lever och rör sig. Den gravida kvinnan kan ta en promenad, göra positionsförändringar , få lite vila, och en massage. Å andra sidan, om den gravida kvinnan har tecken och symtom på verkliga förlossningsvärkar, är det nödvändigt att ta kontakt med en vårdgivare så snart som möjligt eller ta den gravida kvinnan till närmaste sjukhus. Detta är en medicinsk nödsituation, eftersom snabb hantering av hennes förlossning minskar risken för att det kan ge både mamman och barnet.

Sammanfattning:

1. Braxton Hicks är en trolig tecken på graviditet som beskrivs som en oregelbunden sammandragning av livmodern som är helt normalt och kan börja så tidigt som i andra trimestern. Å andra sidan, är sanna förlossningsvärkar kände i något skede av den tredje trimestern, vanligtvis i den senare fasen.2. En Braxton Hicks kontraktion kan uttryckas genom skärpning av buken som försvinner snabbt och kommer plötsligt. Förlossningsvärkar, emellertid, beskrivs som en unik känsla för varje kvinna och kan fortfarande variera från en graviditet till en annan.

3. sammandragningar är vanligtvis smärtfri och don 't ske med jämna mellanrum. Det orsakar en molande värk eller obehag i ryggen strålar ut nedre delen av magen tillsammans med tryck som ligger i bäckenet.

4. förlossningsvärkar inträffar var tionde minut eller mer än fem sammandragningar inom en timme. En Braxton Hicks kontraktion är bara ett obehag som är oregelbunden till sin natur.

5. I förlossningsvärkar finns en upprepad skärpning eller ryggont och nedre delen av buken smärta medan Braxton Hicks obehag är oftast kände på övre delen av buken.

6. För förlossningsvärkar, kan en blodiga flytningar förekomma eller utvisning av membranet som täcker livmoderhalsen, kapseln. För Braxton Hicks, det inte finns någon uppenbar blödning eller några utsläpp som kommer från vagina.