Skillnaden mellan mensvärk och graviditet CrampsMensvärk vs. graviditet Cramps

Det är inte ovanligt att ha kramper vid vissa tidpunkter under graviditeten faser, och det finns olika skäl till varför patienten har detta. Magsmärtor eller svår kramp är inte normalt. Om du har några smärtor eller kramper tillsammans med någon av följande manifestationer, måste du söka hjälp från sjukvårdspersonal omedelbart. Blödning, specifikt klarrött till färgen, är den viktigaste, farliga tecken som kan komma tillsammans med graviditets kramper. Feber, frossa, vaginala uttömningar, och svimning eller yrsel kan också förekomma med graviditet kramper.

Mensvärk är smärtor kände i magen och bäcken områden som upplevs av en kvinnlig som ett resultat av hennes menstruationscykel. Detta tillstånd inte är lika med det obehag som upplevs under PMS eller premenstruellt syndrom, även om de manifestationer av de två sjukdomar kan ibland ställas ut som en oavbruten process. Olika kvinnor lider av både mensvärk och premenstruella syndrom. Mensvärk kan variera från mild till ganska allvarliga fall. Menstruella kramper som är mild kan vara knappt uppenbar och av ett kort intervall ibland uppvisade precis som en känsla av oändlighet i magen. Allvarliga mensvärk kan vara så mycket smärtsamt att de kan hindra en enskild 's dagliga aktiviteter för många dagar.

Det finns flera skäl till varför personen kan ha kramper under olika skeden av graviditeten. Dessa kan innefatta implantation, ligament stretching, gas, falsk arbetskraft, förstoppning och kramper. Implantation kan vara orsaken till graviditets kramper som är besläktad med menstruationssmärtor under de första veckorna, och detta vanligen orsakas av denna åtgärd. Avlånga ligament är oftast vanliga under den andra trimestern som ligament och muskler som håller utveckla livmodern kommer att sträcka. Falsk arbetskraft är vanligt när gravida kvinnor uppvisar Braxton Hicks sammandragningar under tredje trimestern. Gas smärta händer också med graviditet kramper.

Mensvärk kan påverka mer än 50 procent av kvinnorna och bland dessa faktorer upp till 15 procent kan uttrycka sina mensvärk som ganska allvarligt. Dysmenorré är den medicinska termen för detta tillstånd. Det finns två olika former av dysmenorré fall, primära och sekundära. En primär förutsättning innebär att det inte finns något original gynekologisk problem som orsakar smärtan. Denna form av kramper kan börja inom några månader till ett år efter menarche eller påbörjandet av menstruationen. Det är den tid då en kvinnlig börjar ha menstruationer. Detta tillstånd uppträder normalt inte startar förrän ägglossningen börjar, och själva blödning börjar innan ägglossning. Följaktligen kan en tonårig kvinna inte uppvisa detta symptom förrän många månader eller år senare till uppkomsten av menstruation.

I den sekundära fall, finns det några underliggande, oregelbundna villkor läggs till menstruationssmärtor. Denna typ av dysmenorré kan urskiljas på menarche. Men oftare, fortskrider sjukdomen senare. Om patienten har magkramper eller smärta under graviditeten, försök att eliminera plötsliga lägesförändringar och försök att böja bakåt för att lösa smärtan. Under de första veckorna av graviditeten, är allvarlig magkramper ofta en manifestation av en EP eller utomkvedshavandeskap.

Sammanfattning;1. Mensvärk är smärtor kände i magen och bäcken områden som upplevs av en kvinnlig som ett resultat av hennes menstruationscykel. Blödning, särskilt klarröd färg, är den viktigaste farliga tecken som kan komma tillsammans med graviditet kramper.

2. feber, frossa, vaginalt sekret och svimning eller yrsel kan också förekomma med graviditet kramper. Mensvärk är inte lika med obehag upplevt under PMS eller premenstruellt syndrom trots att yttringar av de två sjukdomar kan ibland ut som en oupphörlig process.

3. Det finns flera skäl till varför en person kan ha kramper under olika faser av graviditeten. Dessa kan innefatta implantation, ligament stretching, gas, falsk arbetskraft, förstoppning och kramper.

4. Dysmenorré är den medicinska termen för detta tillstånd. Falsk arbetskraft är vanligt när gravida kvinnor uppvisar Braxton Hicks sammandragningar under tredje trimestern.