Skillnaden mellan Ego och Etek Paintball GunsEgo vs ETEK Paintball Guns

Människor söker underhållning i en mängd olika spel och sport, individuellt eller i lag. Under de senaste 34 åren, har paintball utvecklats till ett mycket populärt spel. Ego och Etek är varianter av vapen som används i spelet Paintball, och den här artikeln beskrivs Paintball och skillnaderna mellan dessa två typer av paintball markörer.

Paintball är ett spel som individer eller grupper kan spela, med målet att eliminera motståndare genom att skjuta dem med färg pellets, avfyrades från specialtillverkade vapen kallas Paintball markörer. Olika miljöer kan ställas in för spelarna att 'förfölja' sina motståndare runt hinder, och olika mål sätts för det vinnande laget.

Det finns olika mål för att slutföra spelet, såsom att eliminera alla motståndare, fånga ett visst område eller vimpel eller attackera ett specifikt mål. Dessa spel kan pågå från några minuter till flera timmar, beroende på reglerna, spelarna och målen.

Egot Paintball Marker är en dyr, hög prestanda, elektro-pneumatisk pistol, som använder en pneumatisk magnet att utlösa bult åtgärder och hammare, som styr hur färgen pellets lastas och sköt. Det finns fyra komponenter till denna pistol, som inkluderar:

?? Body '' innehåller de viktigaste komponenterna, ramen för avtryckaren, bulten och ventilen, och är gjord av lättviktsaluminium.

?? Loader '' komponent som lagrar bollar för markören, och matas av tyngdkraften, som agiterar och tvångsmatades.

?? Tank '' komponent som lagrar den komprimerade gas, såsom koldioxid, industriell kväve eller propån.

?? Fat '' komponent ner som pellets resa när de eldas; i allmänhet tillverkade av aluminium. Det finns en, två och tre bit fat för de olika typerna av markörer, som är typiskt mellan 3 och 21 inches lång; även om anpassade fat kan vara upp till 36 inches.

Den Etek är en nedskalad modell av Ego. Det är en staplad-rör elektropneumatiska paintball markör som är billigare. Den innehåller en sammanfattning av-dragbult, en dubbel avtryckare, multipla avfyrningslägen, en in-line och lågtrycksregulatorn, flaskadaptern, och ported fat.

Även om Etek och ego är mycket lika, finns det några viktiga skillnader mellan de två, som omfattar:?? Den Etek 't stödja en LCD-skärm, utan blinkar den LED-lampor.

?? Den Etek har mer kostnadseffektiv bearbetning och anodisering.

?? Den Etek är något tyngre.

Både Ego och Etek har förmågan att skjuta i halvautomatiskt läge, och är klassade utmärkt för noggrannhet och tillförlitlighet. De kör på nio-volts batterier, och om rutinunderhåll utförs som rekommenderas, kommer de att vara trovärdig och konsekvent under en lång tid. Underhållet är så enkelt som att smörja stampen, rengöring bakstycket och anti-CHOP ögon och oljning adaptern.

Sammanfattning:

1. Ego Paintball Marker är en dyr, hög prestanda, elektro-pneumatisk pistol, men Etek är en nedskalad modell av Ego.

2. Etek spelar 't stödja en LCD-skärm, utan blinkar den LED-lampor.

3. Etek har mer kostnadseffektiv bearbetning och anodisering än Ego.