Skillnaden mellan värme och Emergency VärmeVärme vs Emergency värme

I användandet av en standard värmepump, användare stöter ofta termerna värme och akut värme. För dem som driver sådana utrustningar just nu, kanske du bör veta skillnaden mellan de två i stället för bara fungera på enheten blint.

Båda systemen är styrts av enheten 's termostat.' Heat 'som i grunden miljö för en typisk värmepump är den som ansvarar för överföring av värme från uteluften till inomhusmiljön. Det är den föredragna värmeläge och anses att vara den främsta inställningen värmereglering. Många värmepumpar är inställda inom vissa termostater låt 'oss säga, 35 till 45 grader Fahrenheit. Detta innebär att värme skall hållas vid denna nivå eller annars ett annat uppvärmningssystem kommer att aktiveras. Normalt är uteluft redan en rik källa för värme i sig. Och användningen av värmepumpen kan effektivt leverera värme till ditt hem. Emellertid kommer termostaten för pumpen att slå på en annan uppvärmningskälla för ytterligare uppvärmning när termostaten går under gränsen inställda temperaturen.

Som nämnts, när värmepumpsystemet inte längre skickligt överföra värme som kommer från utsidan, ett annat system kommer att fungera '' Emergency värme. Denna värme anses vara dyrare. Dessutom är det sägs vara mindre effektiv i motsats till den huvudsakliga eller primära värme. Beroende på tillverkaren av värmaren är akut värme ibland förkortat EM värme. Dessutom är involverade i akut värmemekanismen endast det elektriska motståndet remsor. Antingen köra från rumsvärmare eller med hjälp av remsor, är elektriskt motstånd värme naturligtvis dyrare att använda mer elektrisk ström. Det är en värmeinställning back-up som använder sig av en elektrisk ugn. Bortsett från att regleras av termostaten, kan EM värme även aktiveras manuellt.

Sammantaget finns det två saker som användare inte bör göra vid hantering av sina värmepumpar. En är att undvika inställning av den utrustning att fungera alltid under akut värme och den andra är att undvika att höja termostaten. Bara ställa in termostaten på önskad temperatur din hemmiljö att vara.1. Akut värme är mycket dyrare än vanlig värme.

2. Akut värme anses allmänt som mer ineffektiva värmesystem troligen hänföras till kostnaden för att driva en värmepump i detta läge.