Skillnaden mellan Clean stål och rostfritt stål Ren Steel vs rostfritt stål

När du planerar att köpa stål apparater, som i fallet med en hem kylskåp, kan du snubblar på att välja vilken typ av stål kylskåp för att plocka. Kommer ni för apparaten rostfritt stål eller rent alternativ stål?
rostfria vitvaror är mycket populärt nuförtiden eftersom dessa ger ditt hem en mycket snyggt och formell-utseende. Men du bör ändå vara uppmärksam eftersom detta val är inte utan en viss nackdel (s) i sin egen.
Även kallad 'den rostfri look' rena stål apparater nästan ser likadana ut som din vanliga rostfria vitvaror. Den goda del är att det inte ger dig samma nackdelar som vanligt rostfritt stål innebär.

Det 'är ganska lätt att identifiera från varandra. Rostfritt stål är inte magnetiska, eftersom det är verkligen gjord av ren rostfritt stål. Andra apparater som är färgade i off-white, konstigt svart eller vitt mode är oftast ren stål. Dessa apparater skapas med hjälp av kolstål och ges en laminerad yta så att det ser ut som en typisk rostfritt stål apparaten. Denna finish har en nackdel, men. det leder till lätt rost om ytan har repats. Om så är fallet, föroreningarna kan lätt penetrera insidan. för rostfritt stål, du don 't behöver oroa rostar eftersom ytan vann' t rost över tid, även om det 's ofta repad.Att praktiskt rostfritt, är apparater som är tillverkade av ren rostfritt stål lätt plågas av fingeravtryck och andra fläckar. Du måste använda särskilda rengöringsprodukter som Orange Glo att återuppliva den ursprungliga rostfri look. Frånvaron av noggrann rengöring bara hamna i förlusten av stål 's lyster. Tvärtom är rena stål apparater lättare rengöras med vanliga hem städredskap och rengöringsmedel. Du behöver inte heller oroa mycket eftersom den rena stålytan gör inte lämna alltför många fingeravtryck. Men även om rostfritt stål hamnar lätt fingeravtryck, det är inte bara färgas av färgämnen eller livsmedel gör det till ett perfekt val för dem som hatar bakterier och bakterier.
Slutligen, på grund av den typ av material som används vid tillverkning av rostfria vitvaror, dessa kosta så mycket som $ 500 fler jämfört med rena stål apparater.

Sammanfattning:

Rostfritt stål är inte magnetiska jämfört med ren stål.

Det är svårare att rengöra ytor av rostfritt stål som du kan krävas för att köpa lämpliga produkter för att rengöra det jämfört med generiska rena stålytor.

rostfria ytorna (även om mindre eller inte benägna att rost) lätt hysa fläckar och fingeravtryck jämfört med rent stål.