Skillnaden mellan Tummy Tuck och FettsugningBukplastik vs Fettsugning

Sad som det kan verka, är vällustig skönhet sällan uppskattat i dagens 's generation. Kvinnor som är av storlekarna 10 och 12 eller större är ofta kallas, ofta i en genomsnittlig sätt' knubbig ',' fett 'eller ännu värre,' feta '. i denna dag och ålder, mager är vad' s accepteras, så för det mesta, kvinnor som har råd kirurgi gripa antingen ha en bukplastik eller en fettsugning jobb.

Skillnaden mellan dessa två jobb är att en bukplastik, medicinskt kallas bukplastik, är en kosmetisk kirurgi förfarande som görs för att ett 's buken fastare utan att ta bort nödvändigt fett, medan en fettsugning är en kosmetisk kirurgi operation som innebär att ta bort fett från olika delar av en 'kropp: mage, lår, skinkor och även halsen. Ultimately, existerar dessa två kropps jobb att skulptera ett 's kroppen till antingen en smalare ett eller en fastare en.

För-och nackdelar

När du går igenom något av dessa förfaranden får du kallas 'smal', 'fit' eller 'mager'. Med rätt skötsel och disciplin, kommer du att kunna hålla din figur, men om du don 't ta hand om dig själv, du kommer förmodligen bara gå tillbaka till din gamla tillstånd. Så innan du går igenom ett sådant förfarande, bör du överväga alla dina alternativ. Väg-och nackdelar av situationen.

Bukplastik brukar anses säkra rutiner men det faktiskt beror på personens 's disciplin. Huruvida han eller hon kommer att ta väl hand om hans eller hennes kropp Komplikationer som blodpropp, trombos, hjärt- och lungkomplikationer uppstår oftast när ordentlig vård av kroppen försummas. Dessutom riskerna för tummytucks inkluderar blödning, hudavfall, asymmetri, bestående smärta, keloider, och till och med dödsfall.Å andra sidan, har fettsugning en hel del biverkningar. Efter operationen kommer du att uppleva blåmärken, svullnad, ärr, smärta, domningar, postoperativ viktökning, och mycket begränsad rörlighet. De möjliga komplikationer är infektioner, skador på huden, punktering av inre organ, ojämnheter, brännskador, och vätska obalans. Listan över nackdelar för fettsugning gå på och på; men dessa är de värsta scenarierna.

Säkerhetsåtgärder

Alla vet att 'hälsa är rikedom' C som är allmänt känt och accepterat. Innan du sätter dig på djupt vatten, se till att du vet hur man simmar C innan du riskerar dig i något du aren 't säker på, att du vet vad du ska göra när något oväntat händer. Tummytucks och liposuctions är stora affärer huvudsakligen på grund av mängden pengar som de kommer att kosta dig. Men i slutändan kommer de att ha större biverkningar på lång sikt.