Skillnaden mellan lunginflammation och Walking LunginflammationLunginflammation vs. Walking lunginflammation

Även om lunginflammation och promenader lunginflammation inte delar flera likheter, de har vissa skillnader. Till exempel, de manifestationer Walking lunginflammation, såsom trötthet, hosta och huvudvärk är mindre allvarliga. De är predisponerade att komma på långsammare än de manifestationer av regelbundna fall av lunginflammation.

Både vanlig lunginflammation och promenader lunginflammation kan orsakas av ett antal olika typer av bakterier och virus. Dock är gånglunginflammation oftast orsakas av en infektion med Mycoplasma pneumoniae bakterier. Den vanligaste orsaken till lunginflammation är bakterien Streptococcus pneumoniae, även känd som bara pneumokocker.

Walking lunginflammation är typiskt behandlas med antibiotika, såsom doxycyklin, Tetramycin och erytromycin. I vanliga typer av lunginflammation, kommer valet av ledningen lita på om sjukdomen orsakas av en bakterie, ett virus eller en svamp. Antibiotika mediciner är inte utnyttjas i alla former av sjukdomen. Pneumonit eller lunginflammation är bara en inflammation i vävnader i lungorna, besläktad med bronkit. Det är ett tillstånd där faryngit (infektion i halsen eller svalget) och luftrören sker. Walking lunginflammation innebär endast att patienten inte är sjuk nog att kräva att ha en sängliggande order från läkaren.

Bakterier eller virus orsakar oftast dessa sjukdomar. Alla är relativt smittsam. Ändå bara för att någon från din kommun eller din nära släkting har det inte innebära att du måste konsultera en läkare. Om individen får de manifestationer, se till att söka vård. Eftersom få barn tenderar att sprida sjukdomen på arbetsplatsen, är det viktigt för dig att informera din respektive sjukvårdspersonal i det fallet om du uppfattar du har också varit utsatt.

TB, eller tuberkulos, är en typ av lunginflammation har sitt ursprung från en specifik organism. Det är mycket smittsam. Om en person har nära exponering med en patient med ett aktivt fall av tuberkulos, måste du kontrolleras. Detta utförs vanligen med en mantouxtest eller PPD hudtest. Om resultatet av hudtestet är negativt och sedan positivt, måste läkaren tala med patienten om huruvida det är lämpligt för den patient som skall hanteras med profylaktiska ledningar mot tuberkulos.Walking lunginflammation är erkänd som atypisk lunginflammation. Det är en medicinsk situation där patienten som har gångavstånd lunginflammation 't måste läggas in på sjukhus eller sängliggande. Till skillnad från vanliga lunginflammation, kan en patient med promenader lunginflammation röra sig även om han eller hon har andra former av sjukdomar. Walking lunginflammation kommer från en infektion av mikroorganismer, såsom virus, kemiska ämnen och bakterier.

Lunginflammation är en infektion i båda lungorna som orsakas av patogener. Virus, bakterier, parasiter eller svampar kan vara ursprunget till lunginflammation. Detta tillstånd är ett särskilt problem om du är äldre än 60 år eller har ett svagt immunförsvar eller långvarig sjukdom. Det kan också hända hos tonåringar eller friska personer. Sjukdomen kan variera i betydelse från mild till svår. Lunginflammation är ofta en följd av en annan sjukdom, men antibiotikaresistenta stammar är svåra problem.

Sammanfattning:

1. manifestationer Walking lunginflammation, såsom trötthet, hosta och huvudvärk är mindre allvarliga.
2. Både vanlig lunginflammation och promenader lunginflammation kan orsakas av ett antal olika typer av bakterier och virus.
3. Antibiotika läkemedel inte används i alla former av sjukdomen.
4. Gång pneumoni typiskt behandlas med antibiotika, såsom doxycyklin, Tetramycin, och erytromycin. I vanliga typer av lunginflammation, kommer valet av ledningen beror på om sjukdomen orsakas av en bakterie, ett virus eller en svamp.

5. pneumonit eller lunginflammation, är bara en inflammation i vävnader i lungorna, besläktad med bronkit. Det är ett tillstånd där faryngit (infektion i halsen eller svalget) och luftrören sker. Walking lunginflammation innebär endast att patienten inte är sjuk nog att kräva att ha en sängliggande order från läkaren.