Skillnaden mellan vit och Malt vinägerVit vs Malt Vinäger

Vinäger används över hela världen främst i köket, tillsätts i livsmedel och används också som ett rengöringsmedel. Olika typer av vinäger finns, som vanligtvis får sitt namn från det ämne som används som bas. Vit och malt vinäger finns två typer av vinäger som är mycket används över hela världen.

Vit vinäger renas vinäger. Det är en typ av vinäger som endast innehåller syra och vatten. Å andra sidan, är maltvinäger spannmålsbaserad ättika. Malt ättika är gotfrom maltkorn. Efter kornet är mältat är det sedan jäses till öl, som sedan förvandlas till vinäger.

När man jämför syrlighet, är vit vinäger mer aggressiv än malt ättika. Den vita ättika har en ointressant smak jämfört med malt ättika. Som malt vinäger innehåller mältat korn, har den en komplex smak.

När tillsättas i livsmedel, ger malt vinäger en sötare smak. När man jämför rengöring egenskapen av vit vinäger och malt vinäger, är den förstnämnda en mer föredragen. Som vit vinäger är surare, är det bättre än malt ättika för rengöringsändamål och även för att desinficera hem.

Både vit vinäger och malt ättika har vissa medicinska egenskaper. Vit vinäger kan användas mot solbränna, sterilisera nedskärningar i kroppen och eliminera klåda orsakad av insektsbett. Vit vinäger kan också användas för att avlägsna livsmedels lukter. Malt ättika är bra för att få befrielse från smärta och svullnad. Bortsett från detta är malt vinäger också känd för att hjälpa till viktminskning. Dessutom hjälper malt vinäger kroppen att absorbera kalcium.

Sammanfattning1. Vit vinäger renas vinäger. Det är en typ av vinäger som endast innehåller syra och vatten. Å andra sidan, är maltvinäger spannmålsbaserad vinäger Malt ättika är gotfrom maltkorn.

2. Den vita ättika har en ointressant smak jämfört med malt ättika. Som malt vinäger innehåller mältat korn, har den en komplex smak.

3. När tillsättas i livsmedel, ger malt vinäger en sötare smak.

4. vit vinäger är surare, är det bättre än malt ättika för rengöringsändamål och även för att desinficera hem.

5. Vit vinäger kan användas mot solbränna, sterilisera nedskärningar i kroppen och eliminera klåda orsakad av insektsbett.