Skillnaden mellan Tipsy och Drunk Tipsy vs drucken

Samtidigt som den förbrukar alkohol, människor passerar genom många stadier. Den tidigaste av alla känslor är att lycka. Människor känner sig lyckliga, stämningen höjer de hämningar avtar, och atmosfären runt dem blir trevlig och varm, och slutligen blir euforisk. De får till ett stadium då de kan göra vad de kan normalt inte göra utan alkoholhalten i dem. Scenen efter alkoholkonsumtion när allt verkar perfekt och positiv och hela kroppen slappnar kallas en berusad scen.

Det finns ingen officiell definition av 'berusad' eller 'full', men oftast människor minns allt de gjorde eller gör under en berusad scen. Alkoholen börjar verka, och sinnena hos en person få avslappnad. Effekterna av alkohol skiljer sig från person till person. Det beror på en persons 'egen tolerans mot alkohol, kroppsvikt, hela fysiologi en person. Detta är anledningen till att vissa människor kan dricka' som fisk 'medan vissa förlorar den efter en eller två drinkar. Människor blir hög är skede när du är berusad, ljuset 'buzz' träffar huvudet. Vanligtvis människor fortfarande har kontroll över deras tal, sina handlingar och sin kropp balans. de flesta människor är medvetna om deras kontroll över sig själva och försöka hålla det på det sättet. Om du hålla dricksvatten tillsammans med dina drycker, spelar hjärnan 'inte få alltför uttorkad. Således kan du hantera en lite längre innan det blir full. Om du stannar vid rätt tidpunkt, kan du förhindra att vara berusad och allt besvär som medföljer lagen.

Att vara berusad är en helt annan sak. En hel del obehag går hand i hand med att vara berusad. Du don 't ihåg vad du gör eller gör. Människor passerar ut, och det' är som en blackout i hjärnan. De fysiologiska effekterna av alkohol ta över, och alkoholnivå i blodet ökar så mycket att kroppen måste bli av med alla gifter, alltså puking och kräkas. Det 'är hur kroppen klarar giftet i systemet. Personen förlorar all kontroll av deras tal, sina handlingar och sina muskler. De kan' t gå rakt, de kan 't prata, de kan inte se normalt några få arg, en del blir ledsen, några få helt dum utan sin egen kunskap.
Berusade människor har ingen kontroll över sin kropp eller hjärna kan således de vara skadligt för deras eget välbefinnande och för samhället.Ingen ska någonsin dricka och köra. Oavsett om du är berusad eller druckit, är den allmänna reaktionstiden och dom försämras. En tiondels sekund av felbedömning kan visa sig ödesdigert.

Sammanfattning:

1. En berusad person som minns allt nästa dag och inte uppleva en baksmälla; en berusad person som glömmer allt nästa dag och har en svår baksmälla.
2. Tipsy människor har kontroll över deras tal och handlingar; fyllon har ingen kontroll över deras tal eller åtgärder.