Skillnaden mellan Ambien och Ambien CRAmbien vs ambien CR

Sömnlöshet är en sömnsvårigheter eller sömnbrist. Graden av dem som har sömnproblem har gått till 15% av hela den amerikanska befolkningen. Men problemet uppstår vanligen hos kvinnor som är mer utsatta för alkoholhaltiga ämnen, rökning, användning av narkotika och deprimerande aktiviteter. Sömnlöshet är inte en sjukdom, men. Det försvinner vanligen efter en kort tidsperiod. Men om sömnlöshet inträffar oftare under tre veckor, då det kan vara ett symptom på allvarliga typer av sjukdomar.

Det är därför så liten som sömnlöshet kan tyckas, måste det behandlas särskilt om den har fallit i den kroniska kategori. Detta beror på att en brist på sömn försvagar en människa 'immunsystemet, utsätta honom / henne att krämpor. Sömnlöshet kan botas med läkemedel. Även om det är helt onödigt att använda medicin när du' re en sömnlös, eftersom det bara leder till drogberoende , verkligen måste du använda en medicin recept från din läkare så att du kan undvika att få allvarliga psykiska sjukdomar såsom hjärncancer och allvarliga kardiovaskulära problem.

Ambien och Ambien CR är lugnande piller som hjälper människor att slappna av så att de somna och sova. Båda är receptbelagda läkemedlen som används för att bota kortsiktiga sömnlöshet och andra sjukdomar i hjärnan. Ambien och Ambien CR finns två typer av Zolpidem. Medan Ambien och Ambien CR är båda varumärkena zolpidem och är båda ordinerade läkemedel som godkänts av Food and Drug Association, har de vissa distinktioner som skiljer dem från varandra. Dessa distinktioner gör en föredra från den andra p-piller (som valts av läkare). Vilka är dessa distinktioner? Läs vidare ytterligare.

Ambien är en lugnande eller hypnotisk piller som hjälper till att bota kortsiktiga minnesförlust. Den tillåter i princip patienten att sova. Ambien har en varaktig effekt på 2-3 timmar, och patienten kan känna den omedelbara effekten att sparka in inom 30 minuter. Detta läkemedel är endast tillåten av läkare, vilket betyder att den inte kan köpas OTC utan en läkare 's recept. Detta är därför att, som alla andra smärtlindrande läkemedel, skulle långvarig användning av detta läkemedel orsakar drogberoende i användaren. Inte bara detta har användningen av detta läkemedel massor av biverkningar som kan eller inte kan vara till hjälp för patienten. År 2009 blev Ambien tillgänglig som ett generiskt läkemedel.

Ambien CR, å andra sidan, är en förlängd frisättning sömntablett som föreskrivs för vuxna sömn patienter. Detta läkemedel har visat sig faktiskt arbetar på patienter som har svårt att somna och fortsätta sova. Vad som skiljer Ambien CR bortsett från Ambien är att den har två skikt av Zolpidem. Det första lagret fungerar precis som Ambien genom att göra patienten känner sig avslappnad att snabbt somna och sova. Det andra skiktet av p-piller kan de patienter att säkert stanna i sömn under så lång tid som sju timmar. Denna version formulerades att ha längre variga effekter jämfört med Ambien. Detta beror på att Ambien CR frigör små doser av Ambien medan patienten sover fortfarande. Detta läkemedel var inte tillgänglig som ett generiskt läkemedel som Ambien var 2009.

Allt som allt, det är viktigt att dessa två sömnlöshet droger fjädrar från behoven hos dessa människor (oberoende av social bakgrund) som försöker fånga vissa sömn. Det är därför båda läkemedlen som generiska läkemedel skulle gynna även de som kan 't råd med en läkare' s utnämning. Ambien och Ambien CR som generiska läkemedel skulle vara lika effektiv som icke-generiska versioner, men billigare.SAMMANFATTNING:

1. Både Ambien och Ambien CR är typer av Zolpidem.

2. Ambien har en varaktig effekt på 2-3 timmar, och patienten kan känna den omedelbara effekten att sparka in inom 30 minuter.

3. Ambien CR, å andra sidan, är speciellt framtagen för att ha längre variga effekter så länge som sju timmar.