Skillnaden mellan Scaffold och Industrial PiercingScaffold vs Industrial Piercing

Piercing numera är på modet. Många människor, antingen manliga eller kvinnliga, dras till den. Piercing, som kroppen tatuering, definierar personen 'personlighet. Den skiljer sig på ett sådant sätt att piercing är den konstnärliga sätt att illustrera en' personlighet.

Scaffold eller industriell piercing är en form av piercing. Scaffold skiljer sig inte med industriell piercing. 'Scaffold' är ett annat namn för industriell piercing som konstruktions piercing. Scaffold piercing består av två hål som förenas av en ensam smycken, för det mesta en lång skivstång. Piercing vanligen skapas genom brosket på den övre delen av örat, en nära huvudet och den andra en längre ner på den yttre kanten.

Skivstång är den term som används för att beskriva smycken bärs efter piercing eftersom det bär en likhet med skivstång som används av tyngdlyftare. Det gamla sättet att piercing skiljer sig från byggnadsställning piercing på ett sätt som det gamla sättet genomtränger örsnibben medan ställningen tränger brosket i öronen. Dessutom är byggnadsställning piercing mycket mer smärtsamt än örsnibben piercing och tar också en kompletterande tid att läka, inom tre månader till ett år. Scaffold piercing kräver också ordentlig rengöring av den genomborrade delen tills den tid det är helt läkt för att undvika infektioner.

Industriell eller byggnadsställning piercing producerar tryck mellan de två hålen som skapas i örat. Flera människor få ett öra genom åt gången för att ge ersättning för läkningsprocessen. Det är klokt att hålla bära skivstång främst avsedd för denna piercing att minska trycket på brosk som skapats av hålen. Den piercing tros försköna en person och ge mer visuell attraktion samtidigt som en person ser mer lockande. Det är därför som fler kvinnor involverade i att ha hål i öronen av industriell piercing.

Eftersom industriell piercing eller byggnadsställning piercing är mer förening än okomplicerad örsnibben piercing, är det nödvändigt att ha det gjort av en specialist på en klinik eller studio. Den del som kommer att genomborrade präglas av specialist och desinficeras. Det måste vara ordentligt märkt så att mätaren lätt kan färdas genom den. Vanligen är en tjocklek av 14 (1. 6 mm) som anses vara idealisk. De material som skall användas steriliseras för att förhindra infektioner.

Rätt vård är avgörande för piercing. Medan såret läker Rör aldrig eller tillåta någon att röra den. Rengör det bara en gång per dag, under duscha är perfekt, med tvål och vatten. Den antibakteriella tvål med triclosan rekommenderas exempelvis Dettol flytande tvål. Använd aldrig alkohol, spritkompresser, Betadine eller väteperoxid för att rengöra den. Se upp för tecken på infektion såsom rodnad, smärta, inflammation och en ovanlig urladdning på platsen. Rådfråga piercer eller specialist eller en läkare omedelbart om dessa tecken noteras. Ta C-vitamin och zink för att främja och maximera läkning. När du vill ändra smycken eller skivstång själv, vänta tills din piercing är läkt, mer troligt inom tre månader till ett år.

Sammanfattning:

1. Scaffold och industriell piercing är likadana.2. Scaffold eller industriell piercing är en form av piercing.

3. Den använder ett smycke betecknas som en skivstång att fästa mellan de två hålen.

4. Scaffold eller industriell piercing är mer smärtsamt än örsnibben piercing eftersom brosket påverkas.

5. Det tar tre månader till ett år att helt läka.

Det behövs 6. Rätt vård under läkningsprocessen.

7. Specialisten är den som gör proceduren i en lämplig plats.