Skillnaden mellan Crystal och MefedronKristall vs Mefedron

Det har förekommit några pågående förvirring mellan begreppen kristall och mefedron. Dessa två ord don 't har något samband med ett ögonkast, men om du vet vad mefedron är då mest troligt har du en idé om den verkliga orsaken till förvirringen. Det kan alla rotade till flera läkemedelsformer av mefedron som kristall mefedron och kristall mefedron.

Kristaller är en allmän term som kan omfatta material, strukturer eller föremål som är kristallliknande eller kristallina till sin natur. Din vanliga bergsalt kan betraktas som kristall och din ständigt dyr diamant är en annan. Sannerligen, kristaller kan både vara mycket billig och mycket dyra beroende på vilken typ av kristall du talar om.

Med avseende på mefedron, är det faktiskt en medicinering. Det är ett stimulerande, precis som din typiska amfetamin. Som en sekretessbelagd stimulerande, har detta läkemedel varit under mycket granskning från alla drogbyråer runt om i världen. Vissa länder anser att det är en kontrollerad medicinering. Andra anser dess användning som olagligt medan andra områden fritt använda drogen men enligt läkaren 's noggrann övervakning och restriktioner. Dessutom har det blivit en av de bästa gatudroger i många länder runt om i världen och det kom att kallas av dess många slangs. Den mest populära av dessa är termerna MePh och drone bland många andra.

Som nämnts, sätter själva förvirring med olika läkemedelsformer av mefedron. Detta läkemedel marknadsförs i en mängd olika former. Den mest populära av dessa är de mefedron kristaller. Det ser faktiskt ut som vanliga gamla sockerkristaller. Således kan mefedron betraktas som en annan typ av kristall, det vill säga, om du som hänför sig till kristall mefedron. De andra formuleringar kommer som kapslar, tablettform, tabletter, och även som en vit i pulverform substans som lätt kan sväljas, frustade eller injiceras (när den blandas med en vätska naturligtvis). I denna form verkar läkemedlet mycket fluffig, nästan identisk med talk. Som ett läkemedel, mefedron frigör också en slående lukt.Allt som allt kan mefedron och kristaller hänvisa till en samma medicin men tekniskt sett de två ord, om var för sig är olika på grund av följande skäl.

1. Crystal är en mer generisk eller allmän term för någon kristallin substans.