Skillnaden mellan laxermedel och avföring mjukgörareLaxermedel vs avföring mjukgörare

Människor tar avföring mjukgörare och laxermedel för att få befrielse från förstoppning. Så om laxermedel och avföring mjukgörare ge lindring av förstoppning, vad är skillnaden mellan de två?

Pall mjukgörare är bara en sorts laxermedel. Man kan stöta på olika typer av laxermedel såsom bulkbildande laxermedel, stimulerande laxermedel, saltlösning laxermedel, och smörjmedels laxermedel. Pall mjukgörare skiljer sig från laxermedel i deras effektivitet, funktioner, och biverkningar.

Bland laxermedel, är avföring mjukgörare tros vara den säkraste. Det viktiga är att man ska dricka mycket vätska samtidigt som avföring mjukgörare.

Låt oss överväga några av de egenskaper laxermedel. De bulkbildande laxermedel upplösas i tarmarna som orsakar svullnad som leder till avföring. När du använder stimulerande laxermedel, är tarmväggen irriterad som inducerar tarmrörelser. Saline laxermedel funktion genom att dra in vatten i tarmen, så att avföring är mjuk och tarmrörelser induceras. Smörjmedels laxermedel göra en beläggning runt avföringen vilket gör dem lättare att passera.Till skillnad från dessa typer av laxermedel, avföring mjukgörare mjuka avföringen. En stor skillnad som kan ses mellan avföring mjukgörare och laxermedel är att de förstnämnda inte stimulerar tarmrörelserna. De avföring mjukgörare inte irritera väggarna i tarmarna. Pall mjukgörare främst ges till personer som inte bör anstränga eller stress när de passerar avföring.

Både avföring mjukgörare och laxermedel komma med nästan liknande biverkningar. Det är alltid rekommenderas att ta både avföring mjukgörare och laxermedel för bara en kort sikt. Rapningar, kramper, diarré, illamående, gas, ökad törst, svårigheter att svälja, svaghet, kliande hud, utslag och andningssvårigheter är några av de biverkningar som förknippas med avföring mjukgörare och laxermedel.

Sammanfattning:

1. Man kan stöta på olika typer av laxermedel, såsom; bulkbildande laxermedel, stimulerande laxermedel, saltlösning laxermedel, och smörjmedels laxermedel.
2. Pall mjukgörare är bara en typ av laxermedel.
3. Pall mjukgörare skiljer sig från laxermedel i deras effektivitet, funktioner, och biverkningar.
4. Bland laxermedel, är avföring mjukgörare anses vara den säkraste.
5. En stor skillnad som kan ses mellan avföring mjukgörare och laxermedel är att den förra inte stimulerar tarmrörelser.
6. Pall mjukgörare främst ges till personer som inte bör anstränga eller stress när de passerar avföring.