Skillnaden mellan alprazolam och lorazepamAlprazolam vs Lorazepam

Ångest och depression är två av de vanligaste psykiska störningar i världen av psykiatrin. ? För att hjälpa hjälpa patienter med dessa villkor, droger och läkemedel förskrivs tas med jämna mellanrum. ? Den alprazolam och Lorazepam finns mediciner som båda hör till bensodiazepin familjen. ? Men vissa skillnader noterades mellan dessa två läkemedel. ? För en sak är Alprazolam säljs på marknaden som Xanax, eller Niravam. ? Under tiden är den Lorazepam mer känd som Ativan. ? I allmänhet är denna drog snabbare bort från blodet systemet hos patienten till skillnad från den Alprazolam, som tar en viss tid att utsöndras från kroppen. ? Således säkerställer det att alla villkor som leder till toxicitet avlägsnas från insidan.

Medicinskt, kan dessa läkemedel finns i olika utseenden eller piller. ? Den Lorazepam finns i två huvudformer, såsom tabletter, och den koncentrerade eller flytande form. ? Den Alprazolam, å andra sidan, kommer i fyra olika butiker, det vill säga, det är dessa tablett former, förlängd frisättning, den sugtablett och den koncentrerade lösningen. ? Intaget av sådana läkemedel såsom Lorazepam är inte bara för ångestsyndrom. ? Detta piller kan användas för behandling av irriterad tarm syndrom, epilepsi, sömnlöshet och kräkningar på grund av cancerbehandlingar. ? Den Alprazolam, på handen, används för att behandla sjukdomar såsom fobier av öppna ytor och premenstruella syndrom.

När du tar mediciner, måste du vara medveten om förutsättningarna innan det. ? Den Alprazolam, till exempel, kan vara ett intag med eller utan att äta mat i förväg. ? Dessutom är detta läkemedel som skall vidtas på .25 milligram till .50 milligram tre gånger om dagen när du använder omedelbar frisättning. ? I tre dagar 'gånger, drogerna totala dosen kan ökas till 4 mg per dag.? Den Lorazepam, under tiden, måste vidtas i enlighet med behoven hos patienterna.? I vissa fall, patienterna ??? dagliga intaget mäts vid ett maximum på endast tre mg som distribueras jämnt alla hela dagen.Om du tar mediciner dagligen, är det viktigt att du tar väl hand om dig själv, speciellt om du är en ammande mamma. ? Det kan inte vara vetenskapligt bevisat ännu, men Lorazepam verkar inte utsöndras i bröstmjölk till skillnad från alprazolam. ? Men om du ammar, skulle det vara klokt att antingen stoppa medicinering eller att stoppa amning. ? Behandling av ångeststörningar är ett sätt att hjälpa människor att ta itu med dessa villkor och leva normalt. ? Så småningom, om du har möjlighet att ta rätt sorts mediciner, måste du vara medveten om vilka läkemedel kommer att hjälpa dig bättre.

Sammanfattning:

1. Alprazolam säljs på marknaden som Xanax medan Lorazepam säljs som Ativan.
2. Lorazepam är snabbare avlägsnas från människokroppen till skillnad från alprazolam.