Skillnaden mellan REM och NREMREM vs NREM

Efter en dag 's jobb, blir kroppen illa från alla påfrestningar så det är nödvändigt att ha en god natt' s vila. Vila återställer den förlorade energin i kroppen och gör det stress-free ännu en gång. Sova kan också vara en av de bästa sätten att få en paus för kroppen. Det är också en mångsidig metod för förnyelse och förnyelse för kroppen. Fram till nu, kan forskarna inte klargöra bästa anledningen människor behöver sova fysiologiskt. Det 'är inte bara' stänga av 'eller en orörlig rutin av kroppen' s hela funktioner. Sömn anses vara mycket viktigt i många fysiologiska förfaranden i hjärnan som kombinerar olika minnen och kunskaper bearbetning. Sömn är också viktigt att djur för att överleva.

Olika cykler av sömn inträffar medan personen faller i sömn. Det finns två nyckelsömncykler som personens 'kropp upplevelser:.. REM och NREM Först när kroppen somnar, då genomgår han icke-snabba ögonrörelser eller kallas NREM sömn Senare, när han är i djup sömn ., fortsätter han i rapid eye movement kallas REM-sömn rysning av ögonmusklerna under REM-sömn sker resulterar i en snabb rörelse under ögonlocken, och därför är det namn som REM-sömn Å andra sidan, i icke-snabb. ögonrörelser sömn, ögonen stanna i vila. i de flesta fall, NREM inträffar oftast om kroppen kommer att genomföra både REM och NREM sömn cykler. REM-sömnen inträffar under två timmar i en enda natt 'sömn medan NREM sömn sker för fyra till sex timmarna.

REM kan upplevas under förekomster av sömn i en enda natt. Det är också känt som 'drömsömn.' Det är när hjärnan tar bort sig själv från onödiga minnen. Under REM-sömn, är kroppen reagerar och halv kännande om rengöringsprocessen hjärnan genomgår. Så det är anledningen till att personen kan konstatera att han drömmer. Även i NREM, kommer sannolikt att ske någon gång drömmer, men det är i de djupare stadier av sömn där medvetandet är inte lika levande som REM-sömn. Sålunda kan en individ har en tendens att glömma sina drömmar. Med hänsyn till det faktum att dreaming sker genom hela REM sovtiden, gör hjärnan användning av mer energi än i NREM sömn. REM anses också vara ett uppsving i hjärnans aktivitet och hjärtfrekvens medan kroppen är i en förlamad tillstånd.

REM-sömn funktioner är en psykologisk lagning mekanism av hjärnan. I REM-perioder, är hjärnan vilande från stress och återupplivas. Om personen är deprimerad och inte på rätt humör, betyder det att han saknar REM-sömn. NREM är ett fysiskt reparationssystem för kroppen. Det är en helande kurs för det organ där muskler och ben byggnaden pågår och vävnader återställs. Brist på NREM kan resultera i ett svagt immunförsvar och en reaktion på stress visar trötthet och slöhet. Trots att cykler av sömn är nycklar för bästa möjliga hälsan hos en person, REM och NREM har distinktioner när det gäller deras attribut på kroppen under sömnen.Sammanfattning:

1. Olika cykler av sömn inträffar medan personen faller i sömn. Det finns två, nyckelsömncykler som personens 'kropp erfarenheter: REM och NREM.
2. REM kan upplevas under förekomster av sömn i en enda natt. Även i NREM, kommer sannolikt att ske någon gång drömmer, men det är när de djupare stadier av sömn förekommer i vilken medvetenhet är inte lika levande som i REM-sömn.
3. REM-sömn funktioner är en psykologisk lagning mekanism för hjärnan. NREM är ett fysiskt reparationssystem för kroppen. Det är en helande kurs för det organ där muskler och ben byggnaden pågår och vävnader återställs.