Skillnaden mellan Abdominoplasty och Tummy TuckBukplastik Vs Bukplastik

Bukplastik och bukplastik är två olika termer som hänvisar till en och samma förfarande. Kanske en av anledningarna till att senare utvecklades beror på att det är mycket lättare att säga och memorera snarare än dess ursprungliga alternativt namn bukplastik.

Bukplastik eller bukplastik görs för att ta bort den extra hud och fett från personen '' det inte bidrar till viktminskning. Genom att göra så, syftar förfarandet för att återställa alla försvagade muskler. Det stramar också någon muskel som har separerats. Slutresultatet av en bukplastik förfarande är en mage som kommer att se en mycket fastare och smidigare. Personen kommer också att visas smalare än vanligt, för att inte tala med en mer proportionerlig midjan.

De som är berättigade till detta förfarande måste vara vid god hälsa. Ändå har de flesta kandidaterna väljer (planen) att genomgå sådan eftersom de har den extra hud på deras bukväggen. Andra patienter kommer också att ordineras för att gå ner i vikt först att förenkla förfarandet för kirurger.

Det finns faktiskt många typer av abdominoplasties idag. Hela förfarandet skulle kräva kirurgen att göra ett snitt över patientens 's höftben. Snittet görs låg vid skrevet på tvären. Han avlägsnar sedan onödiga vävnader och fett och reparationer resten av buken genom att sy dem. Dessutom och mest kompletta tummytucks kräver faktiska utbyte av naveln.

Den andra typen, kallas partiell bukplastik, är avsedd för dem vars fettdepåer i första hand uppehålla nedanför naveln området. Vid detta förfarande, där 's mindre skär inblandade för ett endoskop kan användas för att utföra sådana. Naveln' t ens behöva ersättas eller ändras. Detta tillvägagångssätt är mycket snabbare att göra jämfört med hela bukplastik förfarande.Efter ingreppet kommer patienten uppenbarligen känner smärta vid det opererade området. Under normala omständigheter, de flesta bukplastik patienter aren 't kunna stå upprätt under de första dagarna efter ingreppet. Smärtstillande medel kommer att ordineras för att bekämpa smärta och bandage måste appliceras över Incised område. I de flesta fall, en tillfällig dräneringsrör är placerad under huden för att dränera bort extra blod eller vätskor.

Som ett kirurgiskt ingrepp, bukplastik bär med sig några risker för blödning eller infektion. Icke desto mindre har den moderna utvecklingen inom både kirurgi och medicin minskade signifikant dessa risker.

Allt som allt, även om bukplastik och bukplastik är desamma, de fortfarande skiljer sig åt i följande mindre aspekter:

1. Bukplastik är en term som 'är mindre populär än bukplastik.