Skillnaden mellan amfetamin och metamfetaminAmfetamin vs Metamfetamin

Amfetamin är en drog som tillhör fenetylamin vilket leder till vakenhet och ökat fokus. ? Ofta detta läkemedel kan också leda till att minska trötthet och så småningom aptit. ? Den Metamfetamin är ett läkemedel som tillhör under klassen Amfetamin. ? På samma sätt som senare fungerar, kan det öka vakenhet, koncentration, och när det tas i höga doser kan leda till eufori. ? Methamphetamines är läkemedel som är kända allmänt som meth, glas eller is. ? Amfetamin är kända som amph, vina, billy och överdelar. ? När det gäller användare, idrottare och elever har en tendens att gå efter att ha använt meth eftersom den har en högre potens jämfört med amphs. ? I allmänhet är den grundläggande kemiska strukturen hos båda drogerna densamma. ? Den största skillnaden är att meth har en starkare styrka. ? Således, det är därför de flesta idrottare föredrar att använda detta läkemedel jämfört med den ursprungliga.

När det kommer till utseendet, visas Metamfetamin nästan kristall liknande. ? Därför har de flesta människor ofta ge den smeknamnet crystal meth. ? Det finns gånger den fysiska sammansättningen av läkemedlen ser ut bitar som visas som rakat glas. ? Å andra sidan, moderläkemedlet av Amfetamin ser ut som en pulverformig vit eller grå substans och vanligen säljs som wraps på marknaden. ? Omslaget beskrivs som denna kvadraten på glättat papper eller förseglade plastpåsar. ? Intaget av läkemedlen är också varierat. ? För Metamfetamin som visas i små klippformationer, är det oftast ses som en rök. ? Ibland är ett sådant intag vanebildande och kan bli ett beroende. ? För det pulverformiga Amfetamin är det vanligtvis sväljas eller blandas med drycker.

En sidoeffekt när det gäller att ta dessa läkemedel kommer att bero på den person som använder den. ? Båda är mycket kraftfulla läkemedel som stimulerar och väcker dig när du känner dig låg och ner. ? Hastigheten med vilken du kommer att känna av effekterna kommer vanligtvis att bero på den metod som den intogs i systemet. ? Methamphetamines noteras att vara aptitsuppressants. ? Således är det används av många överviktiga personer som vill gå ner de extra pounds snabbt. ? Amfetaminmissbrukare leda till hallucinationer, panikattacker och depression när de stoppas omedelbart. ? I själva verket kan långtidsanvändning av Amfetamin leda till psykiska sjukdomar eller kanske hjärtproblem.Den Metamfetamin är ett läkemedel som klassificeras som en klass A-drog, vilket innebär att om du är i besittning av en sådan, kan du vara fängelse i minst sju år. ? Den Amfetamin är en klass B drog, men kan förflyttas in i klass A sektionen när den kommer i form av injektionssubstanser.

Sammanfattning:

1. Amfetamin tillhör familjen av fenetylamin medan Metamfetamin är enligt den tidigare.
2. Amfetamin kallas som amph, vina, billy och överdelar medan Methamphetaminesare avses i gatorna som meth, glas eller is.
3. Amfetamin visas i en pulverliknande substans medan Metamfetamin kommer i både pulver och klippformationer.