Skillnaden mellan Aloe Vera Juice och GelAloe Vera Juice vs Gel

Aloe Vera är en infödd växt till den södra halvan av den arabiska halvön, Kap Verde och Nordafrika. Generellt växer på torra klimat. Denna växt som verkar grönt, något tjock och det 's bladen är skyddade av sågtandade kanter ligger i linje vid hörnet från topp till botten. Dessutom har bladen är tjock till sin form eftersom den innehåller en slem-liknande substans inuti. Betraktas som en örtmedicin hade extraktet några preliminära upptäckter som det stöd i den snabba läkning av sår, lindra svullnad till följd av brännskador, minimera komplikationer av mindre hudinfektioner, diabetes och ökad blodfetter räknas i människor.

Olika bevis som Aloe Vera är i stor utsträckning används som en örtmedicin går tillbaka upp till 4000 år sedan under den egyptiska imperiet. Idag har produkter som är gjorda av Aloe Vera extrakt ökade krav på marknaden. Det är billigt att odla, och eftersom det är en naturlig ört, komplikationer såsom allergi har minimal förekomst. Anläggningen är ätbara men det har en naturligt osannolikt smak, vilket är anledningen till att många företag syntetiserade Aloe Vera som saft och geler.Juicer görs för konsumtion hjälper människor i avgifta magproblem, colon irritabile och även halsbränna. Det lindrar förstoppning och förhindrar den fortsatta effekten av diarré därmed förbättra mag hälsa så småningom. Andra resultat för Aloe Vera Juice ingår att det är en booster för immunförsvaret, en bra anti-inflammatorisk, har smärtstillande egenskaper, lindrar smärta som orsakas av artrit, och det kan också påskynda återhämtningen av skadade celler och vävnader. För diabetiker, kan saften förbättra sockerreglering för människor som är icke-beroende syntetisk insulin.

Aloe vera gel är en av de andra produkterna från Aloe Vera som vanligen används för utvärtes anbringande som schampo, tvål, rökelse, lotion, och vävnader. Den vanligaste platsen för att se sådana produkter är de salonger och spa, och de flesta kosmetiska-relaterade företag som genomsyrar essensen av Aloe Vera. Som en kosmetisk produkt, är Aloe Vera extrakt en bra hud och hår fuktkräm, som en lotion, kan det hjälpa dra åt kollagen obligationer i huden för att göra det fastare, således, hud slapp minimeras som åldrandet går på. Av naturen, inte extraktet innehåller inte en osannolik lukt, så införliva olika parfymer för produkten är ett annat bra tillfälle för den att bli mer populär. Men Aloe Vera geler inte begränsat till bara kosmetiska användning. Ätbara geler används också allmänt som ett substitut för gelatin, vissa stormarknader säljer Aloe Vera och de släpper den under planteras avsnittet. Andra syften för gelén omfattar dentala produkter som tandkräm och breath fresheners. Cheapness av råvaran som används kommer också att ge billiga produkter.

Sammanfattning:
Aloe Vera är en örtmedicin som redan användes i gamla tider.
Det är naturligt i vissa delar av Mellanöstern och Nordafrika.
Aloe Vera juice är gjord för att lindra inre kropps sjukdomar som magproblem och halsbränna.
Aloe vera-gel är vanligen används för kosmetiska ändamål, men det kan också användas som substitut för gelatin för att göra desserter.