Skillnaden mellan Mosquito och Spider BitesMosquito vs Spider Bites

Insektsbett är bara ett försvar svar på möjliga kontakten med ett rovdjur, mer specifikt en människa. Insektsbett anses vara en metod som används av insekter att livnära sig på människor genom deras blod. Den märkbara resultatet av ett insektsbett är en röd markering som omger den autentiska bettet webbplatsen och svullnad i viss yta. Bettet är vanligen följs av klåda. Klådan kan pågå från några timmar eller till och med flera dagar. Några av de vanliga inslag som orsakar dessa problem kommer från myggor och spindlar. Det finns vissa förfaranden som du måste åta sig att förhindra vissa möten med olika insekter. Citronella och DEET kan hjälpa till att hålla dig borta från de flesta av dessa insekter. Insektsmedel kan lämpligen köpas i alla apotek, varuhus och andra tillgängliga butiker som erbjuder specialiserade leveranser.

Myggor välja sin nästa byte genom en väl utvecklad, lukt orienterad mekanism. Deras luktreceptorer är belägna i insekten 's antenn. Dessa apparater är avsedda att särskilja graden av svett från en viss person. Spindlar kan bita som deras försvarsmekanism för att mänskligt intrång. En fråga om en enorm betydelse för vissa arter är deras giftiga egenskaper. Det finns cirka 20 familjer som omfattar 200 arter har denna giftiga körtel.

Myggbett kan orsaka immunsystemet hos en mänsklig kropp för att svara genom processen för framställning av antikroppar mot antigener som kommer från saliven av en insekt. Denna mekanism kan orsaka en märkbar reaktion i integumentary ytan efter en bit. Webbplatsen biten kan klia i en timme eller mer. Icke-giftiga spider bites kan orsaka en diminutiv smärtförnimmelse i tillägg till den röda markeringen på den webbplatsen. Spindlar som har gift kan orsaka allvarliga nervskador bytet som de biter. För att förhindra att myggor från att bita dig, det finns flera tillgängliga gelbaserade eller sprayprodukter som tillämpas på integumentary ytan. Dessa ämnen kan påverka hur dessa insekter igen lukt och därför köra iväg dem. Spider biter kan undvikas om en person kontrakt med insekts bödlarna att bli av med dem från ditt hem. Det är viktigt att bli medveten om de närhet där giftiga spindlar bor.

En mygga har en känslig lukt mekanism systemet, och majoriteten av spindel bett är bara ett resultat av deras försvarsmekanism. Spider bites och myggbett orsakar svullnad, klåda och röda missfärgningar på huden. Spider biter kan allvarligt påverka en persons 's nervsystemet. Reaktionen av ett barn till en sting eller bita kommer att bero på hans känslighet för särskilda giftet från en insekt. Medan majoriteten av barnen har bara milda svar, de som är överkänsliga mot en viss gift kan få allvarliga symtom som kräver akut ingripande. i de flesta fall, biter är vanligtvis inte en svår dilemma. Även om insektsbett kan vara irriterande, de brukar lindras under nästa dag och don 't behöver någon behandling som kommer från en läkare.

För att lindra kliande känsla, kan en person ansöka Calamine lotion eller kalla kompresser på det drabbade området med undantag för de regioner runt könsorganen och ögonen.

Sammanfattning:1. Myggor välja sin nästa byte genom en väl utvecklad, lukt orienterad mekanism. Spindlar kan bita som deras försvarsmekanism för att mänskligt intrång.

2. myggbett kan orsaka immunsystemet hos en mänsklig kropp för att svara genom processen för framställning av antikroppar mot antigener som kommer från saliven av en insekt. Spindlar som har gift kan orsaka allvarliga nervskador bytet som de biter.

3. För att förhindra myggor från att bita dig, det finns flera tillgängliga gelbaserade eller sprayprodukter som tillämpas på integumentary ytan. Spider biter kan undvikas om en person kontrakt med insekts bödlarna att bli av med dem från ditt hem.

4. Spindelbett och myggbett orsakar svullnad, klåda och röda missfärgningar på huden.