Skillnaden mellan Eagle och Hawk 

Vithövdad havsörn

Eagle vs Hawk

Det 'är svårt att erkänna det, men många är verkligen förvirrad om den verkliga skillnaden mellan en örn och en hök. Människor runt om i världen bara identifiera enorma flygande fågel vad de är vana vid att kalla dem. Men om det finns en popularitetstävling , örnen kommer säkert att vinna av ett jordskred som fler människor vet om termen örn jämfört med hök. Men så har dessa individer vet att det verkligen finns vissa skillnader mellan de två 's det bara svårt att sätta fingret på skillnaden genom att bara ta en glimt av dessa fåglar på ett långt avstånd.

Experter på fåglar skulle ofta generalisera att okomplicerade vägen ut ur denna förvirring är att acceptera att örnar är i allmänhet de större fåglarna jämfört med hökarna. Men även med detta antagande är det fortfarande svårt att skilja de två när du råkar jämföra den minsta arten av örn till största hök klassen. Som ett resultat, där 's en överlappning i antagandet ovan, eftersom vissa hökar (beroende på specifik typ) är större än vissa eagles. Till exempel är den röda-tailed Hawk (en stor hök specie) faktiskt större än den australiska småörn (en av de minsta örnar i världen). det är förmodligen på grund av detta exempel varför förvirringen sätter alltid. När det gäller de röda tailed hökar, de nästan har en identisk uppsättning av tail och vingformer med de flesta örnar.Svart hök

I en annan mening, är det faktiskt säkert att säga att de är också samma fåglar (åtminstone, som tillhör samma familj) eftersom det inte finns någon tydlig taxonomisk skillnad ännu mellan de två. Det 'är bara en fråga om att memorera utseende av vissa örnar och hökar som stavar deras särskiljande fysiska egenskaper. I detta sammanhang kan både fåglar faller under taxonomiska ordning hökfåglar även örnen kan också ha en annan gren nämnd ordning Falconiformes.

Med örnen 's storlek kommer nästa uppenbara egenskap som är i termer av makt. Ja, örnar är utan tvekan den mer kraftfulla fågeln jämfört med hök. Den enorma storleken på örnen' s spännvidd är oftast levande vittnesbörd för sin blotta makt . De största örnar sägs ha ett vingspann på så länge som åtta fot. Hökar, tvärtom bara växa en maximal spännvidd av cirka 5 fot och nedan.

1. När det gäller kroppsstorlek, de flesta örnar större än hökar.
2. När det gäller wingspan, de flesta örnar har större spännvidd än hökar.