Skillnaden mellan hö och gräsHö vs Grass

Särskilt de personer som don 't se hö alltför ofta, de verkligen kan' t urskilja växten från grundläggande gräs. Ibland, de bara betrakta det som gräs som verkade ha övervuxna. Men i själva verket är de nära besläktade med varandra. Och det tidigare uttalandet kan hålla en viss anstrykning av sanning med det.

Hö är ett gräs eller kan vara en form av gräs. Vid hänvisning till det som en form av gräs, är det en klippt gräs som har skurits sedan torkas för att bli ett djurfoder eller mat. Om det 's ännu inte att användas som livsmedel, då det lätt kan lagras någon annanstans. Hö är ett vanligt livsmedel som för djurägare som höjer hästar, nötkreatur, får och getter. Dessutom kan det matas till kaniner, liksom, marsvin.

Hay har blivit standard boskap mat för växtätare när de extrema säsonger av sommar och vinter anländer. Det kommer att vara under dessa tillfällen som gräs och gröna ängar aren 't lämpligt för djur som betar. Därför hö kan fortfarande göra trick att förse boskap med de nödvändiga näringsämnen som behövs för att överleva. På samma sätt, djur begränsas i stall eller lador utnyttja hö oftare än fritt roaming boskap.

Dessutom kan hö också hänvisa till en blandning av olika arter av gräs. Den vanligaste blandning av hö kan inkludera gräs som Bermuda, timotej, fruktträdgård gräs, brome, vingel och andra gräs endemisk inom ett visst område. I vissa andra fall är havre, vete och korn skärs när de 're fortfarande gröna, så att de kan göras till hö. Även om dessa växtmaterial bättre kan utnyttjas som halm.Gräs, tvärtom, skall benämnas graminider växter. De kännetecknas som örter med smala blad som växer från sin bas. Det är faktiskt en mer allmän term som kan hänvisa till en grupp av växter. Enligt gräs, det finns många andra subtyper som inkluderar: true gräs, halvgräs och säv.

Övergripande, även om båda gräs och hö är nära släktingar, de fortfarande skiljer sig åt i följande avseenden:

1. Hö är en specifik typ av gräs eller en blandning av olika klippt gräs hopklumpade helt och hållet jämfört med den grundläggande gräsplantan, som är en mer generell term i sig.