Skillnaden mellan rötter och skottrötter vs skott

Inte många människor är bekanta med de olika delarna av konstruktionen av en anläggning. Dessa är oftast diskuteras under biologiklasser och håller ingen betydelse för människor som inte har en grön tumme eller de som inte är intresserade av växter helt och hållet. Även fortfarande veta om dessa saker är inte skadligt och kan bli ganska bra en dag, särskilt om du siktar på att ha en trädgård fylld till brädden med växter.

Skjuta området för en anläggning är den del av anläggningen där den växer över marken. Dessa är de stjälkar, blad, kronblad, och mycket mer. Roten del av anläggningen är den del av anläggningen där det främst sitter under marken. Dessa är de grundläggande hår, rot mössa och en hel del mer.

Skott är färska tillväxt i anläggningen 'struktur. Detta inkluderar stammen, bladen, och fröstock med blomknoppar. Den senaste utvecklingen fram från frögroning som kommer att växa uppåt är ett skott där i bladen kommer att kunna expandera. Under fjäder, perennen skotten är den senaste utvecklingen som kommer att växa från marken i örtartade växter eller färska stammen och / eller blomutveckling som kommer att växa på växter som är träig.

Ordet skott är vanligtvis misstas för att vara samma som stammen. Stammen är en mycket viktig och kritisk del av skott, eftersom det är den som tillhandahåller en axel för frukt, blad och knoppar. Skott är vanligtvis att ätas av olika djur på grund av att fibrerna i den nya tillväxten som inte har kunnat slutföra sekundärvägg tillväxt, på grund av detta, gör det skott som mycket mjukare och lättare att tuggas och bryts ner av dessa djur. Som ett skott växer och åldrande, det finns en utveckling i de celler som ofta färdiga cellväggar som besitter en hård och stabil struktur. Vissa växter, som ormbunkar, kan producera gifter som gör deras skott obehagliga eller mindre läcker.

Roten är växten 's organ som naturligt ligger under det yttre av jorden i vaskulära växter. Detta skiljer sig från gång till gång, eftersom en växt' s root kan också vara antenn, som beskrivs som växer ovanpå marken. Växten 's root kan också vara luftning eller montering upp på toppen av jorden eller särskilt på toppen av vatten. En stammen vanligen äger rum under marken inte är extraordinärt heller. Rötter är vanligtvis klassificeras sedan som fraktionen av en växt' s organ som inte kan stå för några blad. Detta innebär att de också saknar noder. Det är en mycket viktig inre strukturell olikhet mellan en växt 's stjälkar och rötter. Det finns fyra huvudsyften för en anläggning' rötter. Dessa är: inkorporering av vatten och inte organiska näringsämnen, fastsättning av anläggningen 'kropp till jorden, förråd av mat och näringsämnen och för att förhindra mark korrosion.

Sammanfattning:1. shoot område av en anläggning är den del av anläggningen där i det växer ovanför marken. Dessa är de stjälkar, blad, kronblad och mycket mer.

2. Roten delen av anläggningen är den del av anläggningen där i det huvudsakligen sitter under marken. Dessa är roten hår, rot mössa och en hel del mer.

3. Ordet skott är vanligtvis misstas för att vara samma som stammen. Stammen är en mycket viktig och kritisk del av skott, eftersom det är den som tillhandahåller en axel för frukt, blad och knoppar.

4. Roten är växten 's organ som naturligt ligger under det yttre av jorden i kärlväxter.