Skillnaden mellan ormbett och Spider Bite PiercingOrmbett vs Spider Bite Piercing

Ormbett och spider bites är inte sticksår ​​görs av ormar och spindlar, men de är två av de mest populära bit av typen piercingar görs på ett 'läppar. De heter så eftersom de verkligen ser ut som djurbett efter själva piercing. Dessa två piercing former har blivit en modefluga nuförtiden och många börjar bli mycket populär med dem runt. vissa frågar vilken av de två är bättre när det gäller för- och nackdelar.

Tja, är det faktiskt inte enbart på kostnaden, helande ränta, och attraktionskraft på grund av avgift för att få dessa piercingar kan variera från plats till plats. Healing är också ungefär densamma för de två (flera månader med tillbörlig omsorg) och föredrar att få antingen ett ormbett eller spindel bita beror på ditt eget beslut. Vissa gillar ormbett mer än spider bites, men det finns också ett stort antal människor föredrar tvärtom.

Ormbett piercing kallas så med hänvisning till mönster av ett ormbett. Efter en har blivit biten av en orm tänds märket vänster för att vara ett par hål som är ordentligt åtskilda. I en orm-bit piercing, är fallet fortfarande densamma. Det finns två hål på olika sidor av den undre utskjutande kanten, en till höger och den andra till vänster. Detta liknar hur långt ormen 's huggtänder är till varandra. I detta sammanhang många hävdar att ormbett ger en upprorisk utseende till person.

Spindel bita piercing har missförståtts av vissa vara densamma som ormbett, eftersom mönstret fortfarande parade piercingar. Den primära skillnaden är placeringen av dessa piercing. I en spindel bett, är piercing belägna på endast en sida, som är anordnade på avstånd mycket närmare jämfört med ormbett. Det kommer att se ut som om en spindel verkligen bet din underläpp eftersom spider 's huggtänder är inte alltför långt från varandra, troligen tillskrivas dess ringa storlek. På grund av närheten av piercingar i en spindel bett, det är mer fördelaktigt att använda mindre smycken för att undvika tillbehör från snuddar varandra.Med dessa två parade piercingar kan du faktiskt sätta någon typ av smycken eller tillbehör som Labrets och fångenskap pärla ringar (populärt kallad bollen stängning ringar). Det beror bara på din smak. Ändå är de fortfarande skiljer sig sammanställningen nedan kommer att reflektera.

Sammanfattning:

1. Det finns två hål på motsatta sidor av den undre klacken för ormbett (en till höger och en annan till vänster).
2. Det finns två hål på samma sida av den undre klacken för spindel bita piercing (antingen båda är på höger eller båda är till vänster).
3. ormbett har piercing som är längre från varandra jämfört med spider bites.