Skillnaden mellan Frontline och Frontline PlusFrontline vs Frontline Plus

Frontline och Frontline Plus är två medicinering och förebyggande produkter av Merial. Dessa produkter är utformade för husdjur, speciellt hundar och katter. Syftet med båda produkterna är att eliminera loppor och fästingar från sällskapsdjur.

Båda Frontline produkter syftar till att kontrollera loppor och kryssa befolkning på ett husdjur. De appliceras topiskt (i lekman 's termer, på huden) vid baksidan av husdjur' hals. Produkterna 'main och aktiv ingrediens, fipronil, absorberas av djuret' s olja körtlar under huden. Efter det går ingrediensen till hårsäckarna av djuret och riktar de loppor och fästingar.

Fipronil dödar fästingar på mindre än 48 timmar medan det kan eliminera loppor i 12 timmar. Båda produkterna arbeta effektivt 24 timmar efter applicering. Det rekommenderas också att tillämpas en gång i månaden att säkerställa en månad av skydd mot loppor och fästingar. Frontline och Frontline Plus kan administreras utan en veterinär 's recept.

Frontline infördes 1997 som en medicin för att kontrollera loppor och kryssa befolkning på ett husdjur. Frontlinjen är effektiv mot vuxna loppor och fästingar. Dessutom är det idealiskt att gälla inomhus husdjur. I jämförelse med Frontline Plus erbjuder den ursprungliga Frontline endast delvis fästing och loppor skydd.Å andra sidan, var Frontline Plus släpptes 2000 och har en extra ingrediens, metopren. Metopren är en typ av insekt tillväxtreglerande som dödar ägg och larver av loppor och fästingar. Med denna ingrediens i kombination med fipronil, Frontline Plus dödar alla loppor och fästingar. För att sammanfatta, avbryter det loppan 'livscykel och förhindrar loppor och fästingar från att nå mognad. På grund av denna extra ingrediens, ger Frontline Plus mer komplett loppor och kryssa skydd.

Denna typ av Frontline produkt är mer föredraget att använda för utomhus husdjur. Det är också bättre att använda denna särskilda produkt om djuret har en loppa eller fästingangrepp. Produkten kan eliminera loppor och fästing populationer effektivt i en kort tid.

Sammanfattning:

1. Både Frontline och Frontline Plus är produkter för att kontrollera och eliminera loppor och fästing befolkningen på husdjur. Metoden för tillämpning av båda produkterna är densamma, lokalt genom huden. Båda produkterna är over-the-counter, vilket innebär att de kan köpas utan recept från en veterinär.
2. Frontline och Frontline Plus delar en tillverkare, Merial. De har också syftar till att hundar och katter och dela en aktiv ingrediens som kallas fipronil. Båda produkterna har en månad skydd och den viktigaste ingrediensen kan vara i kraft efter 24 timmar efter applikationen.
3. Båda produkterna nämns som bekväm att använda, effektiv och snabbverkande. Andra rekommendationer för båda produkterna är deras långvariga effekter och deras vattentäta egenskaper.
4. Frontline släpptes 1997 medan Frontline Plus debuterade 2000.
5. Frontline Plus är en förbättring med Frontline. Den har en extra aktiv ingrediens som kallas metopren. Metopren dödar ägg och larver av loppor och fästingar. Med methonprene, Frontline Plus dödar inte bara vuxna utan även de unga loppor och fästingar.
6. Frontline är idealisk för inomhus husdjur. Samtidigt är Frontline Plus att föredra för utomhus husdjur.
7. När det gäller kostnader, Frontline ses som mer ekonomiskt för kostnaderna i jämförelse med Frontline Plus. Den extra ingrediens i metopren och dess önskvärda effekter ökar produktkostnaderna.
8. Frontline erbjuder endast delvis fästing och fästingskydd medan Frontline Plus ger en omfattande och fullständig eliminering.