Skillnaden mellan Doe och BuckWhite Tail Doe

Doe vs Buck

En bock är manliga rådjur och en doe är en kvinnlig hjort. Det är från de horn som en kan skilja mellan en bock och en doe vid första anblicken. Bucks har horn medan har inga horn.

En av de viktigaste skillnaderna som kan spåras mellan DOE och en bock är i deras spår. DOE har en mer spetsig spår jämfört med det breda spåret av buck. Dessutom har buck en skrävlande gång att DOE inte har. Det framgår också att bocken har en tendens att dra fötterna över marken medan doe plockar upp sina fötter vid förflyttning så det lämnar efter sig en mer ordnad spår.

Äggläggande sängar också, bockarna och har skillnader. Om det är en ensam säng, så kan det vara en buck 's Bed. Och om det finns ett stort antal bäddar, så kan det vara en doe' s.

När man går ut på jakt efter mat, buck går oftast fram och även står för en stund att skanna området före bete. DOE rådjur och unga spänn bara gå bakom.En buck rådjur har en kortare nos och också en kortare hals än den för doe rådjur. En vuxen doe rådjur har en rundad huvud i-mellan öronen, de unga spänn har mer av ett platt huvud mellan öronen.

Ett annat sätt att skilja mellan de två är att de pengar kissa när hon gick medan doe rådjur bara knäböj bara. Så om det finns ett långt spår av urin på marken, kan man anta att en buck rådjur har passerat platsen.

Sammanfattning:

1. En bock är en manlig hjort, och en doe är kvinnliga rådjur. Bucks har horn medan har inga horn.
2. doe har en mer spetsig spår jämfört med det breda spåret av buck.
3. buck har en tendens att dra fötterna över marken medan doe plockar upp sina fötter när du flyttar så det lämnar efter sig en mer ordnad spår.
4. Om det är en ensam bädd, då det kan vara en buck 's säng. Och om det finns ett stort antal sängar, då det kan vara ett DOE' s.
5. Ett annat sätt att skilja mellan de två är att de pengar urinera när hon gick medan doe rådjur bara knäböj bara.