Skillnaden mellan en tupp och en hönaen tupp vs en kyckling

Vad är en tupp och en höna? En tupp är en manlig kyckling och är också känd som en tupp. Så i vanliga termer, är en manlig kyckling en tupp och en kvinnlig kyckling är en höna.

En tupp är känd för att skydda den grupp av kycklingar särskilt kvinnliga sådana. Tuppar är kända för att vara mer aggressiv än de kvinnliga kycklingar.

Till skillnad från de kvinnliga kycklingar, är tupparna kända för sin 'cock-a-doodle-doo' under gryningen. De kvinnliga kycklingar inte sjunga under gryningen. Det är inte bara att tupp 's crow i gryningen men även under dagtid, och det sägs att den producerar sådana ljud för att skydda sitt territorium.

En annan sak som måste ses är att tuppar odlas främst för sitt kött och slåss. Tuppfäktning är välkänd och praktiseras i många delar av världen. Tvärtom är kvinnliga kycklingar föds upp huvudsakligen för äggen. Till skillnad från höns, inte tuppar inte lägga ägg. Tuppar har mer uthållighet och styrka än de kvinnliga kycklingar.Till skillnad från andra kycklingar, har en tupp en tjock kam (krönet av kött på huvudet). De tuppkammar är rödare och framträdande än de andra kycklingar. Dessutom tupparna har också en mer framträdande flätverk (lob av kött på hakan) än de andra kycklingar. Till skillnad från de kycklingar, tuppar har också en större och ljus flätverk.

En tupp har ljusa fjäder färger jämfört med kycklingar. Den kvinnliga kyckling är känd för att ha bleka fjäder färger och har olika nyanser av blek vit. I storlek, tuppar är stora och inte fet som den för den kvinnliga kyckling. Tuppar är kända för att vara sällskaplig runt människor, men är kända för att vara aggressiv bland sin egen sort.
Sammanfattning:

1. En manlig kyckling är en tupp, en kvinnlig kyckling är en höna.
2. Till skillnad från de kvinnliga kycklingar, är tupparna kända för sin 'cock-a-doodle-doo' under gryningen.
3. Tuppar odlas främst för sitt kött och slåss. Tuppfäktning är välkänd och praktiseras i många delar av världen. Tvärtom är kvinnliga kycklingar föds upp huvudsakligen för äggen.
4. Till skillnad från andra kycklingar, har en tupp en tjock kam (krönet av kött på huvudet). De tuppkammar är rödare och framträdande än de andra kycklingar.
5. Tuppar har mer uthållighet och styrka än de kvinnliga kycklingar.
6. En tupp har ljusa fjäder färger jämfört med kycklingar.