Skillnaden mellan Groundhog och WoodchuckGroundhog vs Woodchuck

Murmeldjur och murmeldjur är samma djur. 'Woodchuck' är bara ett annat namn för 'groundhog.' Andra namn som används för detta speciella djur inkluderar 'whistle gris' och 'land bäver.'

Groundhog är en av de 14 arter av murmeldjur. Dess artnamn är Marmota monax och den tillhör släktet Marmota, familj (Scuiridae), och ordningen Rodentia. Dess högre klassificering inkluderar rike Animalia, Stam Chordata, och klass Mammalia. Groundhog eller skogsmurmeldjur är den största medlemmen i ekorre familjen. Det betecknas som en jordekorre som kan klättra i träd och kan simma i vattnet.

De betraktas som trädgård skadedjur eftersom deras kost är främst växter som gräs, frukt, grödor, bär, och bark. Men de är också kända för att äta insekter, larver, larver, sniglar och gräshoppor.

Murmeldjur eller murmeldjur är vanliga i den nordamerikanska områden som USA, Kanada och Alaska. Till skillnad från sina kolleger murmeldjur, de är låglänta varelser med korta men kraftfulla lemmar och böjda, tjocka klor för att gräva. Deras rygg är krökt med två lager av päls. De har också två, stora framtänder.

Groundhogs är kända eftersom de är en av de få djur som genomgår fullständig dvala under vintersäsongen. Under sommaren, murmeldjur äta hela säsongen att ackumulera en massa fett. När vintern kommer (vanligtvis i oktober till april), de fly till sina hålor, krypa in i en boll, sänka sina hjärtslag och deras kroppstemperatur. Under viloläge, ger lagrat fett det alla nödvändiga näringsämnen som groundhog behöver. Viloläges slutar vid början av våren. Spring under månaderna mars till april innebär också nytt liv för groundhog sedan en kull på sex nyfödda föds vanligen vid denna tid på året.Bortsett från en plats till en dvala plats, en groundhog 's hålor är också en idealisk plats för att sova, höja unga murmeldjur, och flyr rovdjur som vargar, prärievargar, rävar, Bobcats, björnar, stora hökar, ugglor och hundar. En groundhog 's håla har ett antal ingångar och utgångar vilket gör det perfekt som en flyktväg från rovdjur.

Burrows är ofta i skogsbryn nära öppna fält som ängar, vägar och vattendrag. En groundhog vanligtvis skulle fungera som en vakt till hålan. En högfrekvent vissling från utsidan är en indikation på ett inkommande rovdjur och fara. Groundhog kan också producera andra ljud som låg skäller och ljud från slipning sina tänder.

Ordet 'murmeldjur' är förknippad med den groundhog eftersom Algonquian namn för groundhog är 'wuchack.' Därifrån utvecklades till 'murmeldjur.' Det har varit föremål för en känd tunga twister och en dag tillägnad djuret.

Sammanfattning:

1. En groundhog är mycket lik en skogsmurmeldjur eftersom de är i stort sett samma djur. Den enda skillnaden är namnet på djuret eller den etikett som människor tillskriver den med. Namnet 'murmeldjur' härstammar från 'wuchuck' en Algonquian namn för djuret.
2. Eftersom murmeldjur och murmeldjur är desamma, de tillhör samma klassificering av rike, fylum, klass, ordning, familj, släkte och art. De har också samma utseende, beteende, kost, och andra djuregenskaper.
3. Ground är rutinvintrare under vintersäsongen. De ackumuleras mat förvandlas till fett under sommaren; sova och viloläge under vintern, och vaken under våren. Våren är också häckningssäsongen för murmeldjur med en kull på sex unga murmeldjur.
4. För murmeldjur, är hålan ett mångsidigt område för att sova, ide, och säkert skydd för de unga.
5. Ground är utmärkta träd klättrare och simmare.