Skillnaden mellan Yorkshire terrier och silkeslen terrierYorkshire terrier vs Silky Terriers

När man talar om hundavel, två av de mest omtyckta hundraser i Amerika är Yorkshire terrier och Silky terrier. Nu blir det ett svårt beslut att välja en av dem, eftersom båda har nästan samma utseende. Ibland är de så lika att människor blir förvirrade och kan inte skilja mellan de två. Det finns några enkla punkter som du behöver tänka på, och du kommer att kunna välja rätt hundras från dessa två.

Både Yorkshire terrier och Silky terrier är lätta hundar och inte mycket hög. En Yorkshire terrier väger normalt sex pounds som kan inrease eller minska i vissa fall. Du hittar två, små spetsiga öron och en mycket 'gläfsande' typ av röst i dem. Den vanliga färgen på sina rockar är blått och guld. Det finns vissa variationer i färger, men blått och guld är mer dominerande. Det fina med dessa hundar är i deras päls längd. Längden på deras päls kan överskrida sin totalhöjd, och normalt är dubbelt så lång som den totala höjden. När man talar om personlighet då, Yorkshires är mer konsekvent i sin natur. Detta kan variera med några speciella hundar, men totalt sett är de Bossier och vill få uppmärksamhet hela tiden. Den enda nackdelen eller restitution, som kan få din Yorkshire ur en hund konkurrens, är en blandning av vitt och svart hår i blått och guld. Detta är ett ganska vanligt problem i Yorkshires.

Nu överväger andra motsvarighet, Silky terrier, är det första som kommer att tänka på efter att ha hört deras namn är jämnhet i sin päls. Deras päls är så silkeslen att det liknar människohår. Detta är orsaken till deras namn Silky terrier. Liksom Yorkshire terrier, de finns också i det blå och tan färger, men du kan också få dem i en röd och blå färg. Du måste ta hand om dem en hel del, och promenader är en viktig övning för Silky terrier. Det 'sa försiktighetsåtgärd att du aldrig ska släppa loss din Silky terrier eftersom de kan vara lite aggressiv mot andra hundar. Beteende Mässigt de är lite mer utslag än Yorkshire terrier, och det är ofta sett att de gillar att jaga små djur. Detta är skälet till att folk med Silky terrier rekommenderas inte att lämna sin hund ensam med någon annan små husdjur. de är aggressiva i naturen och enkelt få avundsjuk på andra hundar. de kan attackera den andra hunden som få uppmärksamhet av sin ägare. Due till skönheten i sin päls, måste du ta hand om dem flitigt. kammar dagligen är ett stort ansvar för att undvika trassel.Från ovanstående jämförelserna, kan det vara lätt sägas att Yorkshire terrier är bättre än Silky terrier i många aspekter, viktigast av allt, deras beteende. Yorkshire terrier är inte mycket aggressiv i naturen som är den silkeslena terriers. Så håll dessa saker i åtanke när du fattar beslutet för din nästa hund.
Sammanfattning:

* Yorkshire terrier och Silky terrier är nästan samma höjd och utseende.
* Yorkshire terrier finns i två färger, och de är mer lugn i naturen och lätt att träna.
* Silky terrier är djärvare i utseende, men de är mer aggressiva i naturen, vilket gör dem svåra att träna.