Skillnaden mellan kanin och kaninKanin vs kanin

Kaniner och kaniner inte skiljer sig från varandra. Kaniner är informellt eller conversationally kallade kaniner. Orsaken till detta är att de kallades conyies i 18th century. Den unga av klippdass kallades kaniner, men då populariteten av ordet ändrade ordet 'Cony' till 'kanin' själv. Paradoxalt nog, i modern tid i informella sätt, är de unga kaniner som kallas kaniner som kanske låter lite som klippdass.

Kaniner tillhör Leoporidae familjen och Lagomorpha ordning. Hanarna kaniner kallas dollar; honorna kaniner kallas gör, och barnen kallas kattungar eller kit.

Livsmiljön för kaniner är olika, och den maximala befolkningen bor i Nordamerika. Kaniner lever i hålor, gräsmarker, öknar, ängar och våtmarker. De är ett socialt djur och vanligtvis lever i grupper. Annat än Nordamerika, är de också finns i Sydostasien, Europa, Japan, Sumatra, Sydamerika och Afrika.
Kaniner äter gräs och blad ogräs. De är växtätare, och deras diet inbegriper intag av cellulosa i stora mängder.

Kaniner är en symbol för fertilitet. Orsaken till detta är att de har en mycket kort dräktighetstiden, och deras hastighet av reproduktionen är högre än många däggdjur. De föder upp mycket snabbt och i många månader; sålunda, används de som symboler för fertilitet i vårmånad. De festivaler som påsk, som faller på våren, har en enorm betydelse för dessa djur.Hur kaninen förvandlats till en kanin, särskilt påskharen
Traditionen av påskhare ( 'hare' är helt annorlunda från en kanin) fördes över Atlanten av tyska invandrare. Den ursprungliga berättelsen går så här: Barn används för att vänta på harar att komma till sina hem på natten inför påsk och lägger ägg i korgarna som barnen hade gjort själva. Dessa korgar faktiskt tänkt att vara bon gjorda av gamla kläder och korgar. Hares (de är däggdjur, de don 't lägga ägg) skiljer sig från en kanin och föda ungar i bon i motsats till kaniner som föder i hålor alltså ursprunget till påskkorgar Ordet..' Hare 'ändras till ordet 'kanin', som det var lättare att uttala, och djuret 'kanin' även kallad 'kanin' var sötare, mindre och cuddlier än haren.

Sammanfattning

1. Även kaniner och kaniner är samma djur, men när hänvisning till påsk ges de djur som firas och viktigaste den dagen är kaniner. Ingen kallar dem påsk kaniner eller påsk hare.