Skillnaden mellan rådgivande och varningRådgivande vs Varning

Många människor ofta höra termer rådgivande, klocka och varningar, medan du tittar på deras favorit nyhetsprogram på TV. Dessa villkor är de vanligaste orden i väderrapportering och prognoser. Det enda problemet är att de flesta tittare don 't känner till de faktiska skillnaderna mellan dessa villkor. Andra accepterar bara terminologier blint, inte ens mäta allvaret i frågan till hands. Även om det är lättare att urskilja vad termen klockan innebär det mycket svårare att urskilja en varning från en rådgivande.

För att tydligt beskriva skillnaden mellan en varning och en rådgivande, är det lika viktigt att beskriva vad en 'klocka' är före allt annat. I grund och botten, när du säger klocka (Weather Watch) innebär det att något kan eller har en chans att inträffa. På grund av osäkerheten om var eller när en viss storm kommer att drabba, är vädret klockan vanligtvis riktar sig till en större geografisk region och ges under längre tidsperioder.

Å andra sidan, är varningar ges till en mycket mindre geografiskt läge. Varningen ges i en mycket kortare tid och sedan kontakttiden stormen är mer bestämd och säker. Således är bulletiner placeras mellan en klocka och en varning. De berättar allmänheten att en storm har en ganska bra sannolikhet för händer trots att de ges för mindre allvarliga vädervarningar. De ges om vädret tillstånd kan ha en mild inverkan på massorna. Det är mindre hot mot både liv och egendom.

Varningar sprängs ut till allmänheten eftersom det kan vara händelser som verkligen kan orsaka skada på egendom, liksom, död några eller ett betydande antal personer. Också i en stormvarning det upplevs ofta att stormen är verkligen pågår eller kommer att slå kort. Dessa meddelanden utfärdas eftersom avbrott är mycket vanliga och resande anses riskabelt. Dessutom är varningar utfärdas av meteorologer och meteorologer när de är nästan säker på att något kommer att hända. Som termen antyder, är varningar riktar sig till allmänheten för att ge dem en viss försiktighet.Ingen bär skulden, men detta är verkligen en förvirrande ämne, mycket mer om man ska känna till olika typer av specifika varningar och rådgivning som utfärdats av National Weather Services eftersom deras beskrivningar skiljer sig bara lite.

Sammanfattning

1. Varningar meddelas i fall där den väderfenomenet 't nödvändigtvis placera egenskaper och liv på spel om riktiga försiktighetsåtgärder följdes och gjort. Dessa är för mindre allvarliga vädervarningar.