Skillnaden mellan Badger och WolverineBadger vs Wolverine

Popkulturen har gjort både termerna järv och grävling legendariska: järv, ofta identifieras som den kniv clawed medlem i X-män och grävling, med i en flash film som blev en av de bästa internetmodenycker genom tiderna. Dessutom är dessa två är mer än deltagare i popkulturen.

Järven och grävling är lurviga och tjock däggdjur kommer från Mustelidae (Weasel) familj. De är nattaktiva arter som finns i vinterkvarter. Järven, även känd som skunk Bear, djävulen björn, JÄRV och frossare, bor i isolerade norr, särskilt i Alaska, Sibirien, Skandinavien, Ryssland, Baltikum, norra delarna av Kanada, Kina och Mongoliet. Å andra sidan, grävling, även kallad brock, bor i Nordamerika, Irland, Storbritannien, Södra Skandinavien, östra Japan och Kina. Även om båda arterna är väl anpassade för att överleva extremt kalla klimat, vissa fysiska skillnader mellan de två är uppenbara.

Järven, som är den största mark mustelid, är mer muskulös och kan väga upp till 80 pounds med en längd på upp till 36 inches. Det kan lätt likna en björn. Dess päls är tjockare, fetare och mer mycket hydrofoba, vilket gör det motståndskraftigt mot vatten och frost. Grävlingen, är dock knappast halv järven 's massa vid 15-30 pounds, med en längd på upp till 30 inches. En grävling' s päls är mindre motståndskraftiga mot frost, men den har utarbetat en underjordisk livsmiljö som kallas 'inst' att öka dess överlevnad från kylan. Dessutom, vad den saknar i storlek gör det upp för volym. Grävlingar grupperas i mycket sociala klaner på upp till 13 vuxna medlemmar, medan järven är i allmänhet ensamma.

Dessutom är de båda territoriella natur och är välkända för doft märkning deras territorier och mat med musky anal sekret. Båda arterna har ökända rykte för ferociousness och styrka; i vissa konton, de även anses vara de två tuffaste medlemmar i vessla familjen. Men järven är otvivelaktigt mer energisk, smart, gäckande och mottaglig jämfört med grävling, vilket i sin tur, utmärker sig i fysisk mångsidighet på ett sätt att gräva, simning och klättring. När det gäller jakt och kost, järv, en köttätare, är mer vana vid att ta medelstora däggdjur som rådjur, får och små björnar för sitt byte.

Dessutom tillåter dess häftighet och styrka i proportion till sin storlek det att ta byte på de många gånger sin storlek, älg till exempel. Däremot är mestadels beroende av daggmaskar, insekter, gnagare, larver, amfibier grävlingen 's diet genom att gräva. Dess hastighet utrustar det att förvärva snabbrörliga däggdjur som kaniner och små variationer av reptiler och fåglar ovan jord, i vatten eller på träd. att vara allätare, matar den också på frukter och rötter. trots sin jakt disposition, svält, längs parasitskador, visar sig vara den främsta dödsorsaken hos vuxna grävlingar.

Den genomsnittliga grävling kan leva endast upp till två år; vissa kan nå upp till åtta år. Järven överträffar det med en genomsnittlig livslängd på 17 svindlande år. Trots både järv och grävling nu tyvärr hör till listan över utrotningshotade djur på grund av utnyttjande av värdefulla delar, särskilt päls.Sammanfattning

1. Både järv och grävlingen tillhör Mustelidae. De är nattliga jägare, betraktas som de två hårdaste och tuffaste medlemmarna i sitt slag.

2. Järven är mer massiv, mer resistenta mot frost och mer utrustad för att jaga på däggdjur många gånger sin storlek.

3. grävling, men mindre i strukturen, är mer flexibla i grävning, simning och klättring. Således, väl som i jakt under jord, ovan jord, på träd och på vatten.