Skillnaden mellan Wolves och rävarWolves vs Foxes

Vargar och rävar tillhör samma Canidae familj men är olika i många avseenden. Det finns skillnader i storlek, beteende och jaktmetoder.

En räv är medelstor och levereras med en smal nos och fluffig svans. En räv är mycket mindre än vargar och är ännu mindre än alla andra i Canidae familjen. Rävar gillar inte att leva i flock men endast med två eller tre kamrater. Eftersom de har en liten kropp ram, de bara jaga smådjur och inte lever på större djur. Rävar äter också insekter, frukt och bär.

Vid jämförelse med räven, är en wolf stort. De har en bred och tung nosparti. Till skillnad från räven, är vargen mycket fruktade av människor eftersom de har en mer köttätande natur. Rävar är vänligare för människan. Vargar lever i förpackningar om 6 till 10. De lever på stora djur.

Till skillnad från räv, en varg tjut. Vargar är främst ses på norra halvklotet medan rävar syns nästan överallt.När man jämför storleken, vargar är större. En vuxen varg väger ca 150 pounds och kan vara ca 3feet lång. Å andra sidan, väger en räv ca 30 pounds och kan vara ungefär en fot lång.

Babes av en varg kallas valpar, och de av räven kallas kit. Medan en valp kommer i grått, vitt, brunt och svarta färger, kan ett kit kommer i rött, grått, silver och vit färg.
Räven liksom vargen är utrotningshotade djur.

Sammanfattning:

1. En räv är mycket mindre än en varg och är ännu mindre än alla andra i Canidae familjen. En vuxen varg väger ca 150 pounds och kan vara ca 3 cm lång. Å andra sidan, väger en räv ca 30 pounds och kan vara ungefär en fot lång.
2. En räv har en smal nos och fluffig svans. Wolves har breda och tunga nosar.
3. Foxes gillar inte att leva i flock men endast med två eller tre kamrater. Vargar lever i förpackningar om 6 till 10.
4. rävar bara jaga små djur och inte lever på större djur. De äter också insekter, frukt och bär. Vargar lever på stora djur.
5. Till skillnad från räven, är vargen mycket fruktade av människor eftersom de har en mer köttätande natur.
6. brudar varg kallas valpar och rävar kallas kit.