Skillnaden mellan schäfer och schäferAlsace vs schäfer

När man talar om hundraser Alsace och schäfer, de flesta människor ansåg att två så olika. Det är en av de missuppfattningar som människor har om hundraser som schäfer och schäfer är olika raser.

Ingen behöver tänka schäfer och schäfer som två raser. Det finns massor av människor som kan tala i stora drag om skillnaden mellan de två raserna. Alla dessa samtal är grundlösa och inte innehåller en nypa sanning. Den verkliga Faktum är att det inte finns någon skillnad mellan de två. Den enda skillnaden är att de kallades av olika namn i olika länder.

En schäfer rasen så kallade efter Alsace-Lorraine regionen gränsar Frankrike och tyska. Den tyska Shepard fått sitt namn från Tyskland. Hunden var ursprungligen kallades 'Deustcher Schäferhund', vilket innebar 'Schäfer'.

Schäfer rasen märktes i Tyskland så långt som 1899 och var uppfödd som brukshund. Det var också föds upp för sina skyddande instinkter och hög intelligens. Det var under första världskriget och II att de tyska Shepard hundar kallades Alsace Wolf hundar. Den brittiska ville inte ha den negativa bilden av ordet 'tyska' ansluten till hunden under världskrigen. Senare ordet Wolf togs bort och det bara gick under namnet Alsace.Bortsett från detta enkla skillnaden av terming hunden på två sätt, är det ingen skillnad. Schäfern är bara schäfer.

Även om många människor är fortfarande förväxlas med de två termer, finns det inget behov av någon förvirring. Båda namnen Alsace och schäfer gäller samma ras.

Sammanfattning

1. Både namn schäfer och schäfer gäller samma hund ras.
2. Det finns massor av människor som kan tala i stora drag om skillnaden mellan de två raserna. Alla dessa samtal är grundlösa och inte innehåller en nypa sanning.
3. Den enda skillnaden mellan schäfer och tyska Shepard är att de kallades av olika namn i olika länder.
4. En schäfer rasen så kallade efter Alsace-Lorraine regionen gränsar Frankrike och tyska. Den tyska Shepard fått sitt namn från Tyskland. Hunden var ursprungligen kallades 'Deustcher Schäferhund', vilket innebar 'Schäfer'.