Skillnaden mellan engelska Labs och amerikanska LabsEngelskt Labs vs amerikanska Labs

Hundar är ett av de mest älskvärda husdjur som en person någonsin kunde ha. Människor kan ha nytta av dessa hundar, eftersom de kan hjälpa människor på olika sätt. Det kan vara väktare hemma eftersom det är mycket speciell med dess territorium. Men viktigast av allt, är det en av de mest trogna husdjur som man någonsin kunde ha.

Men visst finns dessa hundar som inte är så lojal samt och ser illa för vissa människor. Dessutom skulle många människor föredrar faktiskt hundar som kan vara mycket spännande med avseende på dess utseende. Utöver detta skulle hundentusiaster föredrar faktiskt visa hundar eller intelligenta hundar. Med dessa egenskaper som nämns, skulle en av de raser som först skulle komma att tänka vara Labrador retriever eller 'Labs.' Det finns två vanliga typer av labrador retriever. Dessa är de engelska Labrador retriever och American Labrador retriever. Även om vissa skulle säga att det inte finns någon skillnad mellan amerikanska och engelska Labs; emellertid, det finns faktiskt skillnader mellan de två.

Ärligt talat, med namnen själva finns det en uppenbar skillnad. En Labrador retriever kommer från Amerikas förenta stater och den andra är från England. De amerikanska Labs kallas ibland fältlaboratorier, medan de engelska Labs kallas ofta visa Labs. Dessa hundar är extremt intelligent jämfört med andra inhemska hundar. Med detta sagt, de två labb har en slags personlighet också. De engelska Labs tenderar att vara lugn medan de amerikanska Labs tenderar att vara mer utåtriktad.

Människor som har både de amerikanska labb och engelska labs inte vanligtvis ser sina meningsskiljaktigheter när det gäller fysiska attribut. Det finns en betydande skillnad mellan vikterna av de amerikanska laboratorier och engelska labb. Amerikanska laboratorier är faktiskt tyngre än de engelska Labs. Utbudet av vikten av amerikanska labs skulle gå från 70 pund. och kan nå upp till 120 pund. Engelska Labs, å andra sidan, skulle väga från 60 pund till 85 pund. De har också en skillnad i deras konformation. Cheferna för amerikanska Labs tenderar att vara tunnare än de breda blocket huvuden engelska Labs. För de amerikanska labb, deras kroppar är tunnare och mattare än de engelska laboratorier som har tjockare och staplade organ. När det gäller ben, har den amerikanska labbet längre sådana medan de engelska Labs har kortare ben. De har också en skillnad i deras nosar. De nosar i de amerikanska hundar tenderar att vara spetsiga medan nosar i de engelska Labs tenderar att vara bred. När det gäller deras svansar, har den amerikanska labbet piskan svansen medan de engelska labs har en utter-liknande svans.

Sammanfattning:1. Amerikanska Labs kommer från Amerika, medan engelska Labs kommer från England.

2. Amerikanska Labs är utåtriktad medan engelska laboratorier är lugn.

3. De amerikanska laboratorier är mycket tyngre än de engelska Labs.