Skillnaden mellan Dwarf Lop och Mini LopDwarf Lop och Mini Lop

När man talar om kaniner, dvärg LOPS och mini LOPS är väl kända sorter. Även dvärg LOPS och mini LOPS är nya kaninraser, är de allmänt föredragna.

Både dvärg LOPS och mini LOPS har utvecklats från rasen Lop, som anses vara en gammal kaninrasen. Lop är en term som hänvisar till den egenskapen att ha långa, breda och hängande öron.Även dvärg LOPS och mini LOPS är nästan liknar i många avseenden, är den största skillnaden mellan de två kaninraser i sin storlek. Dvärg lop raser finns i en storlek som är större än den för de mini lop kaninraser. När man jämför vikten mellan dvärg LOPS och mini LOPS, fd kanin raser är tyngre. Dvärg LOPS väger omkring 2. 5 kg, medan mini lops väger omkring 1. 6 kg.
Dvärg LOPS är bedårande men de går inte med barn. Å andra sidan, lops mini gå med barn. Till skillnad från de Dwarf lop kaniner, mini lop raser älskar uppmärksamhet. De älskar också att bli klappad och hanteras. När man jämför temperament mellan de två raserna, mini LOPS komma med utmärkta temperament. I motsats till dvärg LOPS, mini LOPS göra bra hus kaniner och är bra följeslagare.
Vid en jämförelse mellan de två raserna, Dwarf Lop raser var den första av de två som ska utvecklas. Dvärg LOPS utvecklades genom att föra in den dvärg-genen till den franska Lop kanin.
Både mini lops och dvärgen lops finns i olika färger. Mini lops kommer i Chinchilla, svart, Lynx, Chestnut, Opal, BEW, vit, REW, choklad, blå, orange och lila. Dvärgen Lops finns i många färger från lila till svart till orange.

Sammanfattning
Dvärg lop raser finns i en storlek som är större än den för de mini lop kaninraser.
När man jämför vikten mellan dvärg LOPS och mini LOPS, tidigare kanin raser är tyngre.
Till skillnad från de Dwarf lop kaniner, mini lop raser älskar uppmärksamhet. De älskar också att bli klappad och hanteras.
Dvärg LOPS är bedårande men de går inte med barn. Å andra sidan, lops mini gå med barn.
I motsats till dvärg LOPS, mini LOPS göra bra hus kaniner och är bra följeslagare.
Dvärgen Lop raser var den första av de två som ska utvecklas.