Skillnaden mellan Pigeon och DovePigeon vs Dove

Duvor och duvor är mycket söta utseende fåglar. Dessa två fåglar hålls som husdjur och även jagas för mat som de är känsliga och mjuka. Oftast människor inte hittar någon skillnad mellan de två och kalla de två som 'duva' och 'duva' enligt deras nycker. Även duvor och duvor tillhör Columbidae familjen, de har många viktiga skillnader.

Det är lätt att skilja mellan en duva och en duva genom att bara titta på dem. Duvor är vita, och duvor kommer i en grå eller brun färg. Man kan också skilja en duva från en duva genom att bara titta på storleken. De större arterna är duvan och den mindre är en duva. Man kan också se en liten skillnad i svansen mellan en duva och en duva. Medan duva har en större och rundad svans, har duva liten, spetsig svan.

Både duvor anses vara lugna och fredliga fåglar. Vid jämförelse med duvor, duvor är lugn och vacker. Även duvor är också vackra, de är inte lika vacker som duvor. Även duvor och duvor är både bullriga, duvor är bullrigare. Vid jämförelse med duvor, duvor är också mer aggressiv.Både duvor och duvor har höjts som husdjur för många århundraden. De har också höjts för att offra för att blidka gudarna. När det fanns ingen postservice ades de duvor och duvor som används som bärare av meddelanden. Numera både duvor och duvor är symboler för fred. Både duvor och duvor livnär sig på frukter och frön. Men vissa arter, som vaktlar duvor och mark duvor, rov på maskar och insekter.

Sammanfattning:

1. Båda duvor och duvor har höjts som husdjur för många århundraden. De har också höjts för att offra för att blidka gudarna.
2. Numera både duvor och duvor är symboler för fred.
3. duvor är vita, och duvor kommer i en grå eller brun färg.
4. De större arterna är duva, och den mindre är duvan.
5. Vid jämförelse med duvor, duvor är lugn och vacker.
6. Jämfört med duvor, duva är också mer aggressiva.
7. Även om duvor är också vackra, de är inte lika vacker som duvor.