Skillnaden mellan dvärg och Pigmy getterDvärg vs Pigmy Getter

Miniatyr getter är specifika raser som är mindre än andra getter. Liksom andra getter, är dessa små getter anses vara nyfikna, intelligenta och även bra följeslagare. Dvärg och pigmy getter faller under miniatyr typ av getter.

Även om dvärggetter och pigmy getter liknar i sitt ursprung, de har skillnader i många saker.

De pigmy getter är tunga benstomme och är 'cobby'. Å andra sidan, dvärggetter är nästan liknar mjölkgetter.

De pigmy getter har sitt ursprung i Afrika. De är mycket smidig, liten och kompakt. I jämförelse med dvärggetter, de pigmy getterna producerar mindre mjölk. Till skillnad från de dvärggetter, de pigmy getter är bra följeslagare. Dessutom är pigmy getter höjas mer för deras kött.När man jämför höjden, dvärggetter och pigmy getter har nästan samma höjd. De har också liknande personligheter och uppvuxen nästan på samma sätt.

När man jämför kroppens funktioner, pigmy getter och dvärggetter har många skillnader. De pigmy getter har kupade ytor (böjda när man tittar från sidan). Dessa getter har korta breda nosar, korta tjock ben och kort muskulösa halsar. När den ses från sidan, de har stora kroppar som tenderar att bli tyngre från de främre benen till den bakre.

I motsats till de pigmy getter dvärg getter har långa smala halsar och längre kroppar. Dessa getter har tunna kroppar och smala ben. Till skillnad från de pigmy getter dvärg getter har balanserade juver.

Sammanfattning
De pigmy getter är tunga benstomme och är 'cobby'. Å andra sidan, dvärggetter är nästan liknar mjölkgetter.
I jämförelse med dvärggetter, de pigmy getterna producerar mindre mjölk.
Till skillnad från de dvärggetter, är pigmy getter höjs för deras kött.
De pigmy getter har sitt ursprung i Afrika. De är mycket smidig, liten och kompakt.
De pigmy getter har kupade ytor (krökt sedd från sidan). Dessa getter har korta breda nosar, korta tjock ben och kort muskulösa halsar.
I motsats till de pigmy getter dvärg getter har långa smala halsar och längre kroppar .. Dessa getter har tunna kroppar och smala ben.
Till skillnad från de pigmy getter dvärg getter har balanserade juver.