Skillnaden mellan svart och gul labSvart vs gul lab

En familj välja vilken typ av hund att få är verkligen en av de mest spännande upplevelse som kommer att bli ihågkommen för en hel livstid. Om din familj är en av dem som väljer vilken hund att få den bästa råd du kan få från alla andra är att få en Labrador. En Labrador retriever är en av de mest familjevänliga hundar som varje person kan klappa. Det är mycket roligt att vara med i synnerhet med barn eftersom labradorer är kända för sin vänlighet. De 're också pigg och full av energi ha en är typ att höja din egen kid samt (även om en Labrador tillbaka lojalitet och kärlek som inga andra varelser kan) Kommer du ihåg filmen Marley \u0026 amp;..? Mig att hunden är en Labrador. Även om det var en fiktiv berättelse, Labrador i verkliga livet är precis som i en porträtteras i filmen.

Labradors är också mycket kärleksfull sina herrar. De 're mycket smarta hundar. I Kanada, Storbritannien och USA, är den mest populära rasen som ägs av familjer Labrador. Då Labrador brukade vara en jaktkamrat för sin mycket fantastiska apporte färdigheter. På grund av detta har Lab blivit den mest populära assistanshund på platser som Australien, Storbritannien, Kanada och USA. The Lab används också av en hel del polismyndigheter, eftersom det är inte bara mycket hjälpsam, är det också lätt att träna med och mycket medkännande mot sina herrar . Några av de bästa typer av Labrador du kan välja mellan är svart, choklad, och gulfärgade labradorer. den vanligaste är den svarta och gula.

Att få en svart labrador valp är ett bra val. Om du inte 't vill ha en hel del problem, som har en svart labrador skulle vara bra eftersom det är en av de mellowest typer av hundar som du säkert kommer att älska. En svart färgad lab är lätt att lämna runt med barnen. Dessa byrackor är mycket lekfull och sannolikt älskar att röra runt utomhus. Det fantastiska är deras färger inte skulle 't visa hur rörigt de fick. Dessa valpar äter troligen vad du lägger framför dem, det är därför du måste övervaka vad Labrador äta då och då. Du måste se till att han inte äter fel mat. Detta är viktigt så att den kan hålla sig borta från hälsoproblem. Ägaren måste också vara beredd att vistas utomhus, eftersom Labrador hundar behöver för att hålla formen att hålla sig frisk. Du kan spela fångst eller frisbee med hunden; se till att du har mycket energi, särskilt med den svarta Lab eftersom det har mer energi. Om du är både energisk och friska, kommer ni båda att ha en hel del roligt, kommer detta att garantera kärleken mellan Lab och dess befälhavare.Om du redan har en svart Lab, är det bäst att du får den gula också. Detta beror på att de kompletterar varandra. De är som Bonnie och Clyde; de är partner i brott. Bara de inte kommer att göra kriminella saker, i stället de kommer att ge roligare för hela familjen, särskilt med barnen. Gula Labs är kända för sina apporte färdigheter också, bara den golden retrievers typ av hundar är mer populär. Den gula Lab kommer att vara mycket aktiv och roligt, så kommer du definitivt ha en ny medlem i familjen med kärlek ett labb kan ge till sin ägare.

SAMMANFATTNING: