Skillnaden mellan TL och TSXTL vs TSX

De flesta människor som tar en snabb titt, tror att det finns mycket få skillnader mellan TL och TSX modeller. Acura har faktiskt utvecklat båda dessa modeller för att tilltala behoven hos dem med familjer att transportera, i kombination med en önskan att ha kul när du kör.

TL är noterat på en något högre marknadspris än TSX. Även om de har samma motorstorlek och samma stad MPG, vinnaren av motorvägen miles per gallon är TSX.

TL är lite större när man jämför deras kubikfot, bredd, längd och hjulbas. Dessa större dimensioner innebär också att det har en större svängradie. Du får också en extra kubikfot lastutrymme med TL. För dem som räknar med mer än en passagerare, översätter större inre direkt till mer passagerarkomfort.

TL erbjuder en all wheel drive version, men säkerhetsfunktioner och drivlinan är i stort sett identiska.

Såvitt styling är berörda, har TSX inte bara gjort vissa förbättringar till dess roliga, snygga, aerodynamisk design, men erbjuder också mer tillgängliga kroppsfunktioner för dem som vill få en personlig stil till sina bilar med ytterprestandafunktioner. TSX har fler tillgängliga alternativ för att förbättra styr- och upphängnings aspekter, för en åktur som är snabbare och bekvämare.

TL är en Acura som är avsedd för dem som söker högre kvalitet när det gäller att ha en fin bil. Små detaljer ger överklagande av en fullstor sedan, medan de mindre TSX erbjuder lite mindre förfining.Vid tidpunkten för denna skrift, TSX säljer för mer än TL helt enkelt eftersom det finns fler TLS på vägen.

TL har granskats som mer bekvämt för dem som är måna om sina bilsäten. Långa turer har rapporterats bli obekvämt nog att dra över för en paus när man rider i TSX.

Men hur är de saker som är svårare att lista i form av statistik? Den mindre ram och kropp TSX ger en mer responsiv känsla. Med snävare svängradie och en något lägre vikt, det är en förbättring av den övergripande drivrutin 's förbindelse med vägen, och grundläggande underhållning.

Sammanfattning:

1. TL är lite dyrare.
2. TSX har bättre landsvägskörning körsträcka.
3. TL är större, och inkluderar mer inre passagerarutrymme.
4. TL har ett AWD alternativ.
5. TSX erbjuder fler funktioner när det gäller stil.
6. TL har en högre kvalitet.
7. TSX har ett bättre andrahandsvärde.
8. TL är mer bekväm.