Skillnaden mellan AVS och AUTOACP vs AUTO

Auto pistol bör inte förväxlas med ACP som det är helt annorlunda både vad gäller prestanda samt andra tekniska aspekter. Auto innebär automatisk och det finns nämligen två kategorier enligt denna maskin automatisk pistol och automatpistol.

Det finns en stor skillnad mellan en AVS och en automatisk pistol. AVS 's fullständiga formen är den automatiska Colt pistol. Det har använts på en gång av den amerikanska armén veteraner. Detta faktum har gett det ganska gott rykte. Det finns en modell som kallas .45 ACP som är ökända för att tillfoga ett unikt placeras ofta otillgängliga sår. ett annat faktum som gör AVS en mycket eftertraktade vapen är att det erbjuder säker-shot infiltration av den avsedda offer 'kropp. Detta beror på att kulorna som används i denna modell har en relativt större storlek än andra normala stora. En Maskin Auto pistol å andra sidan är en pistol som är byggd i linje med en hand pistol. Den laddar sig själv och kan bli helautomatisk när så krävs av användaren. Det finns inbyggda kammare som är avsedda för patroner. Detta vapen är ganska kompakt och kan lätt passa in den genomsnittliga fickan. Detta gör det till ett föredraget vapen för insatsstyrkor eller personal som deltar i att rädda gisslan på en regelbunden basis eftersom dessa situationer där det är absolut nödvändigt för vapnet hållas gömd ur sikte. Special Forces som måste utföra specifika, mycket komplicerade funktioner använder också detta vapen.

AVS är helt annorlunda från den automatiska pistolen. AVS är en ganska säker investering. Det är känt för att vara exakt i allra högsta grad, särskilt när de används på människor. Det är ett bra alternativ för kämpande ändamål i situationer som kräver snabb skicklighet och fingerfärdighet. Det finns den ytterligare fördelen att detta vapen i det att den inte har mycket ljud. Den är försedd med en effektiv ljuddämpare som dämpar buller riktigt bra. Mängden blixt som avges är också ganska låg. Det finns en återhållen mängd av rekyl också. Det högsta beloppet av kammartrycket är hundra och fyrtiofem MPa som är en mycket rimlig jämfört med andra vapen i samma kategori. Inträngningsdjupet av kulorna sparken från AVS-intervallet från elva till tjugo sju inches beroende på avståndet där denna pistol avfyras och noggrannheten hos skytten. Auto används i situationer där de dueling personer bringas i nära kontakt med varandra. Denna mindre vapen är lättare att hantera och manipulera inomhus och i trånga platser. Så, är den största skillnaden mellan AVS och Auto i stort sett som storlek. AVS tenderar att vara större än Auto.

Sammanfattning:1. De ändamål för vilka de kan föras i bruk skiljer sig också. ACP används främst av militära personer medan auto ses på platser som räddningsoperationer, hemliga uppdrag, etc.

2. Diametern av kulorna som används i AVS är större än de som används i Auto.

3. Auto kan även tränga igenom armory eller hårda ämnen som AVS kan inte.