Skillnaden mellan jazz och FitJazz vs. Fit

Bilköpare i Honda linje undrar ofta vad bilmodell de vill köpa. Särskilt om de vill köpa den kompakta biltyp, finns praktiskt taget dussintals bilar att välja mellan. Men med Honda, det finns den så kallade Jazz och passformen etiketter. Så vad är skillnaden mellan Honda Jazz och Honda Fit kompakta bilar?

Sedan 1982, begagnade Honda Japan namnet Honda Jazz för en mängd sina tillverkade produkter. En är 1986 motorcykelmodell (scooter-typ), som fortfarande tillverkas, och är tillgänglig för försäljning i de kanadensiska regioner. Namnet Honda Jazz kan också hänvisa till den populära Honda City bil. Dessa bilar, som saluförs i vissa områden i Europa, bär Jazz namn. För det tredje, är Honda Jazz också alternativa namn som Honda Fit (en kompakt bilmodell marknadsförs i Kina och USA). Denna alternativa namn hänvisar till samma biltyp, men det säljs och distribueras i vissa länder i Europa, liksom i Mellanöstern, Afrika, Indien, och många delar runt Asien. Därför, om man talar om Honda kompakt bil, sedan Jazz och Fit är i stort sett densamma, även om deras specifikationer milt variera i vissa avseenden, beroende på fordons lagar som reglerar landet 'marknad.

Det finns många nya varianter av Honda Fit / Jazz kompakta bilar. Dessa 5-dörrars bilar skiljer sig i vissa avseenden som bestäms av dess typ modell. Motorerna, till exempel, kommer att tala om skillnaden mellan dessa bilar. Det är 1. 2, 1. 3, 1. 4 och 1. 5 L Fit / Jazz motorvarianter, med var och en som bär vissa mindre skillnader i andra aspekter. Därför, om du jämför Jazz 1. 4 med en Fit 1. 3, det blir säkert att mindre olikhet, i motsats till att jämföra Jazz 1. 5 och passar 1. 5, som är praktiskt taget densamma.För tydlighetens berättar gemensamma skillnaderna, är det bäst att undersöka Jazz och Fit som har olika motortyper. Låt 's ta Jazz 1. 4 och passar 1. 3 som exempel. Jazz har en signalindikator på sin sida, medan Fit' t har någon. Det finns också bara en vinkel i baksätet i den första, jämfört med de två vinklarna i den senare. Baserat på hastighetsmätaren test, Jazz sett att ha en högre hastighetsbegränsning på 220 km per timme, medan den Fit har ett magert 180km per timme. Det är också viktigt att säga att Jazz är vanligtvis marknadsförs med en treårig garanti, medan Fit är bara ett år. Beakta dessa tekniska specifikationer variera ibland med platsen för distribution och bilhandlaren 'politik.

1. I allmänhet avser Honda Jazz till Honda 's kompakt bil som marknadsförs främst i Asien, medan Honda Fit avser samma kompakta bilmodell som distribueras i de västra regionerna, speciellt i USA