Skillnaden mellan VXI och ZXi SwiftVXI vs ZXi Swift

Den VXI och ZXi är två modeller av Maruti Swift, även känd som Suzuki Swift. Det finns egentligen inga större skillnader mellan VXI och ZXi i form av prestanda, men det finns ett antal skillnader i egenskaper; man börjar med de större och bättre däck av ZXi. Den VXI, tillsammans med lägre avancerade modeller har 14 tums stålfälgar. Den ZXi har aluminiumfälgar som mäter 15 inches och är något bredare; ger bättre väggrepp.

En annan skillnad mellan VXI och ZXi påträffas på bakdörr. Den ZXi bakdörr har mer installerade funktioner än den för VXI. Listan innehåller en elektromagnetisk öppnare, torkare bakruta och tvättmaskin, och avimning. Den första är bara för att underlätta medan de två sistnämnda är en trevlig säkerhetsfunktion för att ha, särskilt i dåligt väder.

På insidan finns också ett antal förbättringar som finns på ZXi. Den första finns i förar 's säte för ZXi, som är justerbar i höjdled. Säkerhetsbältet för både förare och passagerare är också justerbar. Så du kan justera dem att passa dig perfekt för maximal komfort, särskilt om du är mycket större eller mycket mindre än genomsnittet. luft konditione av VXI är manuell, till skillnad från den ZXi, som är utrustad med automatisk klimatkontroll. inte riktigt viktigt, men en trevlig funktion att ha som du inte längre behöver krångla med kontrollerna så mycket.Slutligen är ZXi utrustad med en rad olika säkerhetsåtgärder som inte finns i VXI; börjar med krockkuddar för både förare och passagerare för att förhindra allvarliga skador huvudet i samband med olyckor. Även säkerhetsbälten är utrustade med försträckare och kraftbegränsare för att maximera deras effektivitet och minimera den kraft som utsattes på den person som fastspända. Bromsarna hos den ZXi är också överlägsen på grund av kombinationen av bromsassistans, ABS, och EBD. Det förbättrade systemet bromsning kan du stanna på en mycket kortare sträcka för att förebygga olyckor i första hand. Alla dessa funktioner är endast tillgängliga på ZXi och inte är närvarande på VXI.

Sammanfattning:

Den ZXi har bredare och större däck än VXI

Den ZXi har en mer fullfjädrad bakdörren än VXI

Den ZXi har en justerbar höjd drivrutin 's seath medan VXI spelar' t

Den ZXi har automatiserat klimatkontroll medan VXI spelar 't