Skillnaden mellan XLT och XLSXLT vs XLS

Ford XLT och XLS har varit några av de mest sålda Sport Utility Vehicles. Dessa två modeller av SUV har olika specifikationer och funktioner, som transmission, interiör / exteriör och drivlina.

Först av allt, kan vi titta på makt och hantering av XLT och XLS. Ford XLT är utrustad med en 5. 4L V8-motor, medan den XLS har en 2. 5L I4 motor. När man jämför deras överföring, har XLT en 6-växlad växellåda och XLS har en 5-växlad manuell växellåda. Ford XLT har en högre hästkrafter motor än Ford XLT. Den XLT har en motorstyrka på 310 vid 5100 rpm, medan Ford XLS har en motorstyrka på 171 vid 6000 rpm. Där XLT är utrustad med 8 cylindrar och 24 ventiler, har XLS 4 cylindrar och 16 ventiler.

När man tittar på deras inre och yttre, är XLT lite mer uppgraderat än XLS. Ford XLS har en trasa-trimmade interiör. Å andra sidan, den XLT har premium, tyg-trimmade interiörer. XLS har en läderklädd ratt och XLT 's ratt omfattas av uretan.

Nu, att jämföra deras bränsleekonomi är XLS mer ekonomiskt än XLT. Där XLS hämtar 22 mpg och 28 mpg i staden och på motorvägar respektive kommer XLT hämta bara 13 mpg och 19 mpg i staden och på motorvägar respektive.

En annan skillnad som kan ses, är att XLT har en marsch intervallet 420 miles, medan den XLS har en marschintervall av 396 miles. När på vägarna, kan du köra XLT för fler kilometer än XLS, eftersom det tidigare har en större bränslevolym än den senare.

Det finns också en skillnad mellan deras höjd och längd. Den XLT har en höjd av 77. 2 inches och en längd på 206. 5 inches, medan, har XLS en höjd av 67. 9 inches och en längd på 103. 1 inches. När det gäller deras hjulbas samt har XLT en fördel gentemot XLS.Sammanfattning:

1. Ford XLT är utrustad med en 5. 4L V8-motor, medan XLS har en 2. 5L I4 motor.

2. Ford XLT har en högre hästkrafter motor än Ford XLT.

3. När du tittar på deras inre och yttre, är XLT lite mer uppgraderat än XLS.