Skillnaden mellan Civic och CamryCivic vs Camry

Trots likheten mellan Civic och camry, finns det också en signifikant skillnad mellan Civic och camry. Förutom det uppenbara, är att en gjord av Honda och en är gjord av Toyota, dessa två bilar kulminerar den mest grundläggande striden mellan de medelstora familje sedaner.

Det 's svårt att helt enkelt jämföra motorstorlekar och liknande, eftersom du har möjlighet att skapa särskilda order genom fabriken. Således andra aspekter av modeller, som är statiskt, jämförs här. Som ett exempel, inre utrymme är en viktig aspekt i att hitta den perfekta familjen sedan.

Camry är den större av de två bilar, större invändigt liksom större på vägen. Det 'sa' biffiga 'bil, byggd med en subtil påminnelse av tanken. Civic plats bekvämt fyra vuxna, och kan göra en snäv squeeze för fem. Camry är mer benägna att erbjuda bekväma sittplatser för alla fem vuxna, under förutsättning att tre vuxna i baksätet är relativt vanliga storlekar.

Attraktionen av Camry är faktiskt lite smidigare. Försöken visar att potthål är mycket lättare absorberas genom chassit, jämfört med Civic. Ridning i Civic är en mer av en lyhörd rida, och du 'll vet att det varje gång du plunk i en grop, eller tvär järnvägsspår.

Camry är känd för att ha bilsäten som lämnar mycket övrigt att önska. Du kan hamna känsla som du 're sitter på stenar, i stället för en skräddarsydd sits. Civic erbjuder mycket mer invändig komfort, för två till fyra vuxna som reser ett avstånd på sätena.

Camry tenderar att sjunka mycket snabbare än Civic. Detta beror på dess 'boaty' känsla, och dess snarare genomsnittliga gas körsträcka. Civic erbjuder något bättre gas körsträcka, tack vare sin ljusare ram.

Många förare av Camry klagar på att det inte finns en känsla av roliga och lyhördhet när det gäller att köra runt stan. Civic förare tenderar att ha en starkare koppling till vägen, och känner att de har roligare när du kör.

Reparation och reservdelar tenderar att köra lite mot överkant för en medelstor sedan för både bilar, även om det verkar som om Camry kanterna ut Civic för högre reparationskostnader. Livslängd för varje bil är ungefär densamma. Var och en har sina svagheter, och dess styrka.

Sammanfattning:

1. Honda gör Civic.2. Toyota gör Camry.

3. Camry har en större förskjutning.

4. Civic har mer bekväma säten.

5. Camry har bättre plats för fem vuxna.

6. Camry har bättre chassi absorption.

7. Civic har ett bättre andrahandsvärde.

8. Civic är mer lyhörd och roligt.

9. Civic erbjuder något bättre bränsleeffektivitet.